01-12-2022

Qlik Cloud Data maximaliseert de impact van SAP-data

Deel dit bericht

Qlik introduceert een suite van SAP Accelerators op Qlik Cloud Data Integration, het Enterprise Integration Platform-as-a-Service (eiPaaS) van het business analytics platform. De templates zijn geschikt om SAP-data inzichtelijk te maken: van real-time gegevensinvoer tot de levering van data die gereed is voor analyse en BI-dashboards in de cloud. Qlik Cloud ondersteunt klanten met het verminderen van kosten, risico's en time-to-value.

De introductie van SAP Accelerators op Qlik Cloud Data Integration ondersteunt de aanpak om SAP-data in datalakes en warehouses te integreren in Amazon Web Services (AWS), waardoor:
• Data altijd is actueel zonder de SAP-bronsystemen te belasten met Qlik's geautomatiseerde change data capture (CDC), die de real-time invoer van SAP-data mogelijk maakt met een agentless en log-based aanpak.
• Qlik automatisch een datapijplijn creëert, zodra SAP-data in Amazon Simple Storage Service (Amazon S3), Amazon EMR datalake, Amazon Redshift, Databricks, of Snowflake terechtkomt. Dit zorgt voor efficiënte modellering en maakt geautomatiseerde datalakes en warehouses mogelijk.
• Data steeds meer tot leven komt via wendbare integraties, verbeterde modellen, op maat gemaakte KPI’s, en doelgerichte dashboards voor veelgebruikte oplossingaccelerators, zoals Order-to-Cash, Financial Analytics en Inventory Management.

Volgens Itamar Ankorion, SVP Technology Alliances bij Qlik, biedt de integratie van SAP Accelerators in Qlik Cloud Data Integration klanten de mogelijkheid om de waarde van SAP-data te maximaliseren en daarmee inkomsten en prestaties te stimuleren. Qlik's SAP Accelerators voor Qlik Cloud Data Integration is beschikbaar voor Databricks en Snowflake.

Partners