10-11-2022

myBrand helpt Provincie Overijssel met conversie naar SAP S/4HANA

Deel dit bericht

Provincie Overijssel heeft de overstap gemaakt van SAP ECC naar SAP S/4HANA. Dit deed de provincie samen met SAP- en OutSystems-dienstverlener en -kennispartner myBrand, onderdeel van Conclusion. In juli 2021 zette provincie Overijssel een aanbesteding uit, waarin myBrand qua prijs-kwaliteitverhouding het best uit de bus kwam. Daarom is de overeenkomst tussen de twee partijen met vier jaar verlengd, na een al bestaande samenwerking van reeds zes jaar.

De belangrijkste reden voor provincie Overijssel om de overstap te maken naar SAP S/4HANA is dat het een sterk en wendbaar fundament biedt. Het nieuwe systeem zorgt voor mogelijkheden met betrekking tot het gebruik van nieuwe apps, die het bijvoorbeeld voor gebruikers gemakkelijker maakt om in te loggen. Dit vereenvoudigt ook het thuiswerken. Met deze nieuwe basis kan provincie Overijssel samen met myBrand verdere stappen zetten in het optimaliseren van de gebruikerservaring.

Johan Geerts, projectmanager bij myBrand, is trots dat voor provincie Overijssel de juiste partner zijn. "De samenwerking is prettig en we zijn blij dat we deze kunnen voortzetten, zeker met zo’n mooi coversietraject. Voorafgaand aan iedere oplevering van een projectfase werd grondig getest. Voor een livegang wil je zeker weten dat alles goed is, zowel op technisch als functioneel vlak. Nadat de conversie was uitgevoerd, is er samen met het functioneel beheerteam van de provincie getest. Daarna zijn er nog gebruikersacceptatietesten uitgevoerd. Hiermee waarborgen we een succesvolle S/4HANA-conversie.”


Tags:

ERP, S/4HANA

Company:

myBrand, Overheid, SAP

Partners