07-11-2022

Xpirit kwalificeert zich als Microsoft Solutions Partner

Deel dit bericht

Xpirit, onderdeel van Xebia, heeft zich gekwalificeerd als Microsoft Solutions Partner in vier verschillende Microsoft Partner Designations. Het gaat om kwalificatie in de gebieden Infrastructure, Security, Data en AI, en Digital en App Innovation.

Vanaf 3 oktober dit jaar zijn de Goud en Zilver partnerkwalificaties van Microsoft vervangen door zes Microsoft Solution Partner Designations. Een kwalificatie in deze zes expertisegebieden bewijst het vermogen van een partner om succesvolle klantoplossingen te leveren, en vereisen nog meer inzet dan de eerdere competenties. Pas wanneer een partner punten scoort in elk van de drie deelgebieden (prestaties, bekwaamheid en klantsucces) en in totaal minstens 70 van de 100 beschikbare punten vergaart is een kwalificatie mogelijk.

Met de kwalificatie voor vier Partner Designations kwalificeert Xpirit zich op alle mogelijke Azure gebieden. De kwalificatie op Security is voor Xpirit extreem waardevol, vanwege de overtuiging dat security een cruciaal en holistisch onderdeel is van elke Cloud transformatie.

Kubernetes en DevOps op Azure specialisaties
Naast de kwalificatie voor de vier Solutions Partner Designations heeft Xpirit ook specialisaties in de wacht gesleept voor Kubernetes op Azure en DevOps met GitHub op Azure. Alleen partners die voldoen aan strenge criteria op het gebied van klantsucces en personeelskwalificatie en die een audit door een derde partij doorstaan, behalen deze specialisaties.

Partners