27-10-2022

Alteryx kondigt verbeteringen aan voor Cloud Analytics met versie 22.3

Deel dit bericht

Alteryx heeft verbeteringen om cloud analytics en enterprise readiness mogelijk te maken, aangekondigd tijdens haar jaarlijkse klanten- en partnerconferentie Inspire EMEA 2022. Met uitgebreide cloud- en Snowflake analytics mogelijkheden wil het bedrijf gebruikers in staat stellen waardevolle inzichten te leveren.

In antwoord op moderne data-architectuur en cloud datawarehouses zoals Snowflake, introduceert Alteryx ontwikkelingen op het Alteryx Analytics Cloud-platform, dat uniforme en toegankelijke end-to-end analytics in de Cloud biedt.
• Alteryx Machine Learning wordt nu aangedreven door het Alteryx Analytics Cloud-platform. Ook gebruikers zonder data science achtergrond kunnen volgens het bedrijf eenvoudig geautomatiseerde machine learning modellen op schaal bouwen.
• Designer Cloud powered by Trifacta heeft de prestaties van Snowflake-dataverwerking drastisch verbeterd. Updates omvatten een snellere verwerking bij het verplaatsen van data van AWS naar Snowflake, waardoor gebruikers snel en gemakkelijk toegang krijgen tot gegevensbronnen.

Verbeterde beveiliging met Alteryx 22.3
Met een exponentiële groei in het volume van gegevens die dagelijks worden gecreëerd en vastgelegd, is het essentieel dat organisaties snel veilige toegang tot gegevens in de hele organisatie krijgen. In de 22.3 product release, verbetert Alteryx de veiligheid en snelheid tot enterprise-wide analytics inzichten. Om te stroomlijnen hoe organisaties gebruikers met gegevens verbinden en tegelijkertijd gevoelige digitale referenties beter te beschermen, ondersteunt de Data Connection Manager (DCM) van Alteryx nu Azure Active Directory groepsverificatie voor Snowflake en Databricks, evenals een nieuwe integratie met kluizen van derden zoals HashiCorp en CyberArk. Verder is de Google BigQuery-connectiviteit verbeterd.

Partners