19-10-2022

Xpirit benoemt Rockford Lhotka als Vice President of Strategy

Deel dit bericht

Xpirit, onderdeel van Xebia en aanbieder van Azure Cloud en DevOps, maakt de aanstelling bekend van Rockford Lhotka als Vice President of Strategy. Rockford Lhotka timmert al flink wat jaren aan de weg, met meer dan twintig jaar ervaring als CTO bij Magenic, en 10 jaar als Chief Software Architect bij Marimer LLC.

Lhotka is gespecialiseerd in softwarearchitectuur, gedistribueerd systeemontwerp, open source en het ontwerpen en implementeren van frameworks. Hij is daarnaast de bedenker van het veelgebruikte CSLA .NET open-source ontwikkelingsnetwerk en inspireert publiek regelmatig op conferenties wereldwijd.

Lhotka is zowel Microsoft RD als MVP. Microsoft stelt Regional Directors in staat om ontwikkelaars en IT-professionals te voorzien van de meest innovatieve en impactvolle tools, diensten en oplossingen. Microsoft MVP’s zijn experts op het gebied van technologie, in het bijzonder Microsoft-producten en diensten, die actief hun kennis delen met de community. Met maar liefst vijf Microsoft Regional Directors heeft Xpirit een sterke connectie met de Microsoft community. Dit is van zeer grote waarde voor zowel de klanten als de medewerkers van Xpirit.

 

Partners