13-09-2022

SQream en Hitachi Vantara kondigen partnerschap aan

Deel dit bericht

SQream, ontwikkelaar van een hybride platform voor data-analytics, en Hitachi Vantara werken samen aan oplossingen voor analytische systemen zoals Hadoop-Hive, Cloudera en Teradata.

SQream is een Hitachi Vantara Create-partner sinds 2021 en biedt de oplossingen in samenwerking met Hitachi Vantara aan om de uitdaging van groeiende datavolumes aan te pakken. SQream's Data Acceleration Platform integreert met Hitachi Content Software for File, een parallel NVMe-gebaseerd bestandssysteem en Hitachi Content Platform (HCP) object storage, om gerichte voordelen te leveren.

De bedrijven hebben onlangs een gezamenlijk project gelanceerd dat een wereldwijde fabrikant helpt om anomaliedetectie mogelijk te maken via kunstmatige intelligentie en high-performance computing machine learning-toepassingen. Door gebruik te maken van Hitachi Vantara opslagsystemen en SQream voor snelle analyses, was de fabrikant in staat om een database van meerdere petabytes op te nemen en continue analyseren, die bestond uit events van productiemachinesensoren, opgenomen in duizenden tabellen. Dit leidde tot een aanzienlijke verbetering van de Overall Equipment Efficiency.


Partners