06-09-2022

Dell Technologies en VMware innoveren multicloud- en edge-oplossingen

Deel dit bericht

Dell Technologies introduceert infrastructuuroplossingen, ontwikkeld in samenwerking met VMware, die meer automatisering en betere prestaties leveren voor organisaties die multicloud- en edge-strategieën omarmen.

Dell introduceert verschillende nieuwe VxRail-systemen en softwareverbeteringen die de prestaties on-premises en aan de edge verbeteren, waaronder de enige gezamenlijk met VMware ontwikkelde op HCI-gebaseerde DPU-oplossing in de branche.
Verbeterde systeemprestaties: het resultaat van de samenwerking met VMware en zijn Project Monterey-initiatief, is dat VxRail-systemen nieuwe VMware vSphere 8-software ondersteunen die opnieuw is ontworpen om op DPU’s te draaien. Klanten kunnen de prestaties van de applicatie- en netwerkinfrastructuur verbeteren en de TCO verbeteren door deze services van de CPU van een systeem naar de nieuwe ingebouwde DPU te verplaatsen.
Veeleisende workloads ondersteunen: bepaalde VxRail-systemen ondersteunen nu de nieuwe vSAN Enterprise Storage Architecture (ESA) van VMware. Met verbetering van vSAN prestaties kunnen klanten veeleisende, bedrijfskritische applicaties beter ondersteunen.
Kleinste edge-systemen: robuuste modulaire nodes van VxRail leveren hoge prestaties en schaalbaarheid in de kleinste vormfactor van het systeem tot nu toe. Modulaire nodes zijn ideaal voor edge use-cases zoals in de gezondheidszorg, energie en nutsbedrijven en digitale steden. Want dankzij VxRail’s eerste, ingebouwde hardware witness, kan het worden ingezet op locaties met hoge latentency en lage bandbreedte.

Uitbreiding multicloud- en edge-ondersteuning voor VMware
Dell voegt verschillende mogelijkheden toe aan zijn APEX-portfolio voor VMware-workloads die de ontwikkeling van cloud-native apps versnellen en compute- en opslagbronnen beter toewijzen voor applicaties aan de edge.

APEX Cloud Services met VMware Cloud voegt beheerde VMware Tanzu Kubernetes Grid-services toe, waarmee IT-teams ontwikkelaars kunnen helpen sneller te werken door een containergebaseerde benadering van applicatie-ontwikkeling te gebruiken. Met door Dell beheerde VMware Tanzu-services kunnen klanten Kubernetes-clusters inrichten via de vSphere-gebruikersinterface. Organisaties kunnen ook de ontwikkeling versnellen door cloud-native applicaties te bouwen, te testen en uit te voeren naast traditionele applicaties op hetzelfde platform.

APEX Private Cloud en APEX Hybrid Cloud bieden nieuwe compute-only-opties waarmee klanten meer workloads kunnen ondersteunen en de efficiëntie van de IT-infrastructuur kunnen vergroten door onafhankelijk compute- en opslagbronnen te schalen. Organisaties kunnen klein beginnen en hun infrastructuur opschalen als hun IT-behoeften veranderen. Klanten kunnen Dell’s toonaangevende enterprise storage-dataservices gebruiken door compute-only-instances aan te sluiten op Dell-storage, zoals APEX Data Storage Services.

Dell Validated Designs voor AI – AutoML
Dell Validated Designs voor AI – Automatic Machine Learning (AutoML) gebruikt geautomatiseerde machine learning-modellen om data scientists van alle vaardigheidsniveaus te helpen bij het ontwikkelen van AI-gedreven applicaties.
De oplossing omvat geteste en bewezen configuraties van Dell VxRail hyperconverged infrastructuur met H2O.ai, NVIDIA en VMware-software om klanten te helpen sneller inzicht te krijgen in data met automatisering die tot 18x snellere AI-modellen levert.

De Dell VxRail-oplossingen zullen wereldwijd beschikbaar zijn vanaf de tweede helft van 2022.

Partners