09-08-2022

Iron Mountain verdiept samenwerking met AWS

Deel dit bericht

Iron Mountain, aanbieder van dataopslag, datacenter-infrastructuur, asset lifecycle management en informatiemanagement, kondigt aan dat haar content services platform Iron Mountain InSight beschikbaar is voor klanten als SaaS-dienst op Amazon Web Services.

Met deze uitbreiding biedt Iron Mountain InSight klanten end-to-end services aan, waaronder het beheer van hun totale informatie-levenscyclus voor zowel fysieke als digitale content, om hun digitale trajecten te versnellen en meer waarde te halen uit gegevens die zijn opgeslagen op AWS.

Iron Mountain InSight op AWS geeft bedrijven meer inzicht in en controle over hun data. Dit stelt hen in staat digitale transformatie te versnellen en beter gefundeerde beslissingen te nemen. Het platform combineert fysieke opslag, scanning, data-verzameling en digitale opslag in één proces, wat resulteert in transparantie over waar fysieke en digitale assets zich op elk moment bevinden. Dit vermindert risico's, bevordert compliance en biedt bedrijven een centraal overzicht van de informatie die nu toegankelijk is op AWS.

Iron Mountain InSight ondersteunt klanten op elk punt in hun digitale reis. Of ze nu net beginnen met het digitaliseren van fysieke bedrijfsmiddelen of werken aan het volledig automatiseren en transformeren van hun bedrijf, inclusief een door kunstmatige intelligentie en machine learning gedreven intelligente digitale postkamer. Door gebruik te maken van AWS AI/ML met Iron Mountain InSight, stelt Iron Mountain klanten in staat om tekst en data in meer dan 50 talen en in vele bestandsformaten uit gescande documenten te halen.

Partners