27-07-2022

PQR neemt infrastructuurspecialist Axez over

Deel dit bericht

PQR kondigt de overname aan van IT infrastructuurspecialist Axez. De overname is een belangrijke mijlpaal die de positie van PQR versterkt als leverancier van maatwerk in de cloud en flexibele IT-infrastructuren.

Volgens CEO Marijke Kasius haalt PQR met Axez meer kennis en kunde in huis om maatwerk te leveren aan klanten met een hybride infrastructuur. “Het team van Axez heeft niet alleen een zeer betrouwbare datacenter-oplossing ontwikkeld die maatwerk voor iedere klant aankan, maar kan deze ook feilloos samenvoegen met ons SpaceHub-concept, bestaande infrastructuren van klanten en de public cloud.”

De overname van Axez volgt kort op het nieuws dat PQR onderdeel is geworden van Bechtle AG, waardoor PQR haar groeiambities verder kan doorzetten. Het bedrijf wil door verdere overnames het dienstenportfolio uitbreiden, zodat klanten één contactpunt hebben voor levering, implementatie en beheer van moderne werkplekken, hybride cloudomgevingen, networking en security. De overname van Axez voegt daar extra expertise rond IT-infrastructuur aan toe.

René van Dop, oprichter en algemeen directeur van Axez, zal na de overname actief blijven in het managementteam van PQR om de verdere groei aan te sturen.

Company:

PQR

Partners