20-07-2022

TIE Kinetix breidt samenwerking met Oracle uit

Deel dit bericht

TIE Kinetix kondigt aan dat TIE Kinetix FLOW Connector voor Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing beschikbaar is in de Oracle Cloud Marketplace. De Oracle Cloud Marketplace is een gecentraliseerde opslagplaats van bedrijfsapplicaties die worden aangeboden door Oracle en partners van Oracle.

TIE Kinetix FLOW Connector voor Oracle Fusion Cloud Supply Chain & Manufacturing breidt de TIE Kinetix's cloud-native oplossing, EDI-2-FLOW, uit met toegang tot het Peppol netwerk. Zo hebben Oracle Cloud SCM gebruikers de mogelijkheid om te profiteren van een volledig geïntegreerde EDI-oplossing via een standaard connector. Hiermee kunnen Oracle SCM Cloud-gebruikers nu hun bereik vergroten en rechtstreeks vanuit hun ERP voldoen aan compliance-eisen. TIE Kinetix is momenteel de eerste Oracle partner wereldwijd die deze mogelijkheid biedt.

Met het uitgebreide aanbod kunnen Oracle SCM-gebruikers facturen uitwisselen (inkomend en uitgaand) via het Peppol-netwerk, een wereldwijd netwerk dat gebruikers in staat stelt om met één verbinding zakelijke documenten uit te wisselen met alle andere gebruikers in het netwerk. Naast facturen kunnen Oracle Cloud SCM-gebruikers ook Peppol Invoice Response-berichten en creditnota's volgens de Peppol BIS-standaard direct vanuit Oracle Cloud SCM uitwisselen. TIE Kinetix is lid van OpenPeppol en is een Certified Peppol Access Point met ISO 27001, 27017, en 27018 certificeringen.  

"De toename van wereldwijde e-facturatiemandaten heeft geleid tot een toegenomen gebruik van het Peppol-netwerk vanwege de 'connect once, connect to all'-benadering. Als inkoper is aansluiting op het Peppol-netwerk een eenvoudige manier om digitaliseringsinspanningen een impuls te geven, omdat het leveranciers een snelle en goedkope manier biedt om aan de vereisten te voldoen. We zijn verheugd om de mogelijkheden van onze integraties met Oracle uit te breiden en Oracle Cloud SCM-gebruikers te helpen hun e-facturatie-ervaring naar een hoger niveau te tillen", zegt Natascha Heijboer, SVP Global Sales and Partnerships, TIE Kinetix. "De deelname van TIE Kinetix aan de Oracle Cloud Marketplace breidt onze betrokkenheid bij de Oracle-community verder uit en stelt klanten in staat om eenvoudig de vruchten te plukken van onze FLOW Connector voor Oracle Cloud SCM. We kijken ernaar uit om te profiteren van de kracht van de Oracle Cloud om onze zakelijke doelen te realiseren.”

Oracle Cloud Marketplace is een one-stop-shop voor Oracle-klanten die op zoek zijn naar bedrijfsapplicaties die geweldige bedrijfsoplossingen bieden, waaronder applicaties die Oracle Cloud Applications uitbreiden. Oracle Cloud is een enterprise cloud die enorme, niet-variabele prestaties levert die verder gaan dan die van on-premise mogelijkheden en next-generation beveiliging via een uitgebreid portfolio van diensten, waaronder SaaS, applicatieontwikkeling, applicatiehosting en business analytics. Klanten krijgen toegang tot toonaangevende compute-, storage-, datamanagement-, beveiligings-, integratie-, HPC-, kunstmatige intelligentie- (AI) en Blockchain-services om hun kritische workloads te vergroten en te moderniseren. Oracle Cloud draait Oracle Autonomous Database, de eerste en enige zelfrijdende database in de sector.

Tags:

Cloud

Company:

TIE Kinetix, Oracle

Partners