07-07-2022

HPE biedt GreenLake for Data Fabric cloud service

Deel dit bericht

Hewlett Packard Enterprise heeft platformverbeteringen en nieuwe cloud services aangekondigd voor HPE GreenLake. Dit omvat een vernieuwde moderne private cloud die een cloud-native ervaring biedt om de hybride strategie van een organisatie aan te drijven, ongeacht hun locatie. Daarnaast onthulde HPE acht nieuwe HPE GreenLake cloud services, waarmee klanten meer keuze, controle en voorspelbaarheid krijgen voor hun enterprise cloud delivery.

Het HPE GreenLake edge-to-cloud-platform biedt klanten en partners een uniforme ervaring, controle en zichtbaarheid, en snelle en eenvoudige toegang tot meer dan 70 cloud services. Momenteel heeft HPE GreenLake 65.000 klanten en meer dan één exabyte aan data te beheren bij klanten over de hele wereld. Deze organisaties profiteren van één controlepaneel van waaruit ze hun hybride cloudstrategie kunnen automatiseren, organiseren en uitvoeren.

In maart 2022 kondigde HPE een nieuwe, uniforme operationele ervaring aan die een vereenvoudigde weergave en toegang biedt tot alle cloud services, inclusief mogelijkheden aan de edge. Dit omvatte convergentie van het HPE GreenLake-platform met Aruba Central; een cloud-native AI-powered netwerkbeheeroplossing, en HPE GreenLake for Aruba networking; acht nieuwe cloud services met vele use cases - inclusief bedraad, draadloos en SD-Branch. Tijdens HPE Discover 2022 onthulde HPE aanvullende verbeteringen aan het HPE GreenLake-platform, waaronder verbeterde securitymogelijkheden, een nieuwe ontwikkelaarsportaal en -tools, en meer mogelijkheden om assets en workloads op maat te beheren. Klik hier om een virtuele testrit te maken op het vernieuwde HPE GreenLake platform.

HPE GreenLake voor Private Cloud Enterprise
De markt voor private cloud blijft groeien, als gevolg van de vele zorgen en prioriteiten van klanten, waaronder applicatieverstrengeling, controle, kosten, data gravity, data latentie, en behoefte aan voorspelbaarheid. Ondernemingen uit alle sectoren omarmen moderne private clouds als onderdeel van hun hybride, multi-cloud en digitale transformatiestrategie. Tot op heden hebben traditionele private cloud-oplossingen hun belofte echter niet waargemaakt, vanwege complexiteit, handmatige processen, gebrek aan zichtbaarheid en governance. En ook door oplossingen met beperkte mogelijkheden die niet kunnen worden geschaald naar behoefte van de onderneming.

HPE GreenLake bouwt voort op dit momentum met HPE GreenLake voor Private Cloud Enterprise; een nieuw aanbod die de private cloud-ervaring opnieuw vormgeeft, door een geautomatiseerde, flexibele, schaalbare en enterprise level private cloud te bieden. HPE Greenlake voor Private Cloud Enterprise is gebouwd voor zowel cloud-native als traditionele applicaties, omvat modulaire infrastructuur en software, en ondersteunt de inzet van bare metal, virtuele machines en container workloads.
HPE GreenLake for Private Cloud Enterprise is ontworpen voor het moderne DevOps-model en kan programmatisch worden geleverd, geconfigureerd en geschaald. Het kan worden geïntegreerd in de bestaande applicaties, configuraties, toolchains, images en netwerken van een organisatie.

Data, storage en computing cloud services van HPE GreenLake
HPE heeft ook meerdere cloud services onthuld die zijn ontworpen om organisaties te helpen bij data-first modernisering:
HPE GreenLake for Data Fabric is een managed service die een analytic-ready data fabric bevat voor hybride omgevingen. De dienst verhoogt de productiviteit met een enkele data store voor bedrijfsbrede toegang tot data. Het Data Fabric-aanbod is gebouwd op technologie die eerder werd ontwikkeld door MapR Technologies, de voormalige Hadoop-distributeur die HPE in 2019 overnam.
HPE GreenLake voor HCI (Hyperconverged Infrastructure) levert cloud operations met een op SaaS-gebaseerde interface om virtuele machines (VM's) en infrastructuurbeheer in een hybride cloudomgeving te vereenvoudigen.
HPE GreenLake for Disaster Recovery brengt een recovery-ervaring in één eenvoudig platform met onbeperkte schaalbaarheid. Met HPE GreenLake for Disaster Recovery kunnen klanten binnen enkele minuten terug naar een situatie van seconden voor de verstoring. Of er nu sprake is van ransomware, stroomuitval of natuurrampen, activiteiten kunnen met gemak worden hervat met toonaangevende recovery point objectives (RPO's) en recovery time objectives (RTO’s).
HPE Backup and Recovery Service levert een efficiënte[iii] back-up oplossing voor Amazon Web Services(AWS), specifiek voor Amazon Elastic Compute Cloud (EC2) en Amazon Elastic Block Storage (EBS)-volumes. Met deze oplossing kunnen klanten hun VM's in drie eenvoudige stappen en in minder dan vijf minuten beschermen, waardoor de complexiteit wegvalt van het beheer en de bediening van back-uphardware, -software en -cloudinfrastructuur-implementatie.
HPE GreenLake for Block Storage is de eerste block storage as-a-service in de branche die 100 procent databeschikbaarheid biedt[iv] gebouwd op een cloud operationeel model. Dit nieuwe aanbod omvat general-purpose service tiers waar klanten gebruik kunnen maken van een kosten geoptimaliseerde storage service voor general-purpose workloads.
HPE GreenLake for Compute Ops Management - HPE bouwt voort op haar erfgoed en leiderschap in de server markt met HPE GreenLake for Compute Ops Management, om een cloud ervaring te bieden die compute lifecycle management vereenvoudigt en automatiseert.

Partners