14-06-2022

Infor sluit partnerschap met Everstream Analytics

Deel dit bericht

Infor heeft een technologische samenwerking aangekondigd met Everstream Analytics. Everstream Analytics is een platform dat inzichten en risicoanalyses binnen toeleveringsketens biedt. Via de samenwerking ondersteunt Infor organisaties bij het anticiperen op en de juiste koers te bepalen bij risico’s en onderbrekingen in de toeleveringsketen. Infor integreert de services van Everstream met Infor Nexus, een multi-enterprise business netwerkplatform.

Het Infor Nexus Control Center is een end-to-end supply chain verkeerstoren. Het geeft organisaties een overzicht van bijvoorbeeld orders, verschepingen en voorraad. Daaruit volgen slimme, actiegerichte inzichten door de connectie met carriers, logistieke dienstverleners, leveranciers en fabrikanten. De oplossing van Everstream vult deze mogelijkheden aan door essentiële externe data toe te voegen die impact hebben op het proces. Het gaat bijvoorbeeld om het weer, stakingen, ophoping in havens, cybersecurity en zowel fysieke als financiële partnerrisico’s.

De samenwerking met Everstream resulteert in een supply chain verkeerstoren die volledig inzicht en voorspellende alerts biedt voor ontzettend veel gebeurtenissen, inclusief de impact ervan. Daarmee anticiperen organisaties op mogelijke verstoringen en kunnen verschepingen alsnog volledig en op tijd aankomen.

Volgens Heidi Benko, vice president product management bij Infor, vergroten organisaties hiermee hun flexibiliteit, betrouwbaarheid en prestaties. “Het Infor Nexus-netwerk verbindt organisaties met hun supplychain-partners en -leveranciers. Het platform biedt inzicht, samenwerkingsmogelijkheden en uitvoering van processen van de bron tot aan de betaling”, stelt Benko. “De samenwerking met Everstream voegt voorspellende inzichten toe om externe risico’s of verstoringen te identificeren die mogelijk impact hebben op de toeleveringsketen en de levermogelijkheden.”

Partners