10-06-2022

TIBCO Analytics Forum 2022 verkent analytics, data science en ModelOps

Deel dit bericht

TIBCO kondigt de terugkeer aan van TIBCO Analytics Forum (TAF), een driedaags, volledig digitaal evenement dat plaatsvindt van 13 t/m 15 juni. Het thema van het evenement is 'Analytics in Time and Space' en biedt waardevolle content van experts, TIBCO-leiders, klanten en partners. Ook worden de meest actuele onderwerpen en de nieuwste technologieën die analytics en datamanagement transformeren, besproken.

TAF 2022 is het perfecte platform voor business leaders, analisten, datawetenschappers, ontwikkelaars, partners en klanten om praktische lessen en leerervaring op te doen om betere, op data gebaseerde besluitvorming te stimuleren. Met zeven keynote-sprekers en 55 breakout-speakers gedurende drie dagen, kunnen deelnemers een leerzame agenda samenstellen.

Sprekers zijn onder andere:
Ben Shneiderman, zesvoudig eredoctoraat en emeritus universiteitshoogleraar bij de afdeling Computerwetenschappen, en stichtend directeur van het Human-Computer Interaction Laboratory, University of Maryland: Ben presenteert zijn huidige werk over mensgerichte AI, inclusief zijn nieuwe boek dat dezelfde naam draagt en dit jaar werd gepubliceerd door Oxford University Press.
Nadieh Bremer, een bekroonde datavisualisatie goeroe en beeldend kunstenaar: Na haar afstuderen als sterrenkundige werkte Nadieh als data scientist. Hierna volgde ze haar passie voor datavisualisatie. Ze creëert unieke visuele analyses waarin wetenschap en kunst worden gecombineerd. Dit wordt gepresenteerd in haar nieuwe boek, Data Sketches, dat ze samen met Shirley Wu schreef. Het werk van Nadieh wordt gebruikt door Google News Lab, Sony Music, UNICEF, de New York Times, Scientific American en UNESCO.
David Baltar Boilève, data scientist, Hospital Universitario Lucus Augusti (HULA): David geeft aanwezigen een gedetailleerd beeld van hoe HULA, door te werken met het TIBCO LABS Project Discover, de patiënten-journey kon verbeteren door ideale theoretische klinische trajecten te vergelijken met protocollen van daadwerkelijke activiteiten.
Mark Lora, director enterprise data systems, Taylor University: Mark zal demonstreren hoe de particuliere instelling in Upland (Indiana) TIBCO WebFOCUS gebruikt om studiebeurzen te optimaliseren en een cultuur te creëren met op gegevens gebaseerde besluitvorming voor docenten, personeel en studenten.
Monica Brookwell, analytics engineer, Birchcliff Energy: Monica geeft een kijkje onder de motorkap van de efficiëntieverbeteringen die het bedrijf heeft geboekt door TIBCO Spotfire in ruimtelijke en analytische workflows te gebruiken om processen te optimaliseren. Het olie- en gasbedrijf gebruikte Spotfire-applicaties om onder meer sneller prototypes te ontwikkelen.

Ook zullen meerdere TIBCO-executives het podium betreden, waaronder Matt Quinn, Chief Operating Officer, en Michael O'Connell, Chief Analytics Officer. Naast de boeiende keynotes, praktische succesverhalen, producttrainingen en workshops, bevat het evenement de immer populaire TIBCO Spotfire Hackathon. Klanten en partners kunnen tevens hun TIBCO Spotfire- en TIBCO WebFOCUS-vaardigheden aanscherpen middels een groot aantal trainingen.

Ga naar TIBCO Analytics Forum voor meer informatie of om te registreren.

Partners