27-05-2022

Snowflake behoudt momentum in EMEA

Deel dit bericht

Snowflake kondigde eerder een stevige groei aan na een succesvol fiscaal jaar dat eindigde op 31 januari 2022. In het boekjaar 2022 breidde het bedrijf haar activiteiten wereldwijd uit, koos het voor een verticale marktbenadering en stimuleerde het dat Snowflake-oplossingen konden worden gebruikt door meer verschillende klanten. Daarnaast kwam het bedrijf met diverse ontwikkelingen en innovaties op het gebied van data science en data-applicaties.  

“Een belangrijk aandachtspunt was de stap naar het verticaliseren van ons datacloud-aanbod, waarbij we moeten inspelen op de eisen en kansen die klanten in deze industrieën hebben," aldus Alison Tierney, SVP EMEA, Snowflake. “Elke branche heeft specifieke data-uitdagingen, of dat nu de sterk gereguleerde omgeving van de financiële sector is, of de zichtbaarheid die nodig is voor voorraadbeheer binnen de retail en CPG-sector. Je kunt geen one-size-fits-all aanpak voor verschillende sectoren toepassen en succes verwachten. In plaats daarvan zagen we de voordelen van het personaliseren van onze diensten om betere klantervaringen te bieden en te voldoen aan de behoefte van specifieke sectoren.”

Volgens Tierney wordt Snowflake’s ook gedreven door de digitale transformatie en trends in data science en -analyses, mogelijk gemaakt door cloud scale computing en Snowflake's cloud-native architectuur. ”Steeds meer klanten ervaren een wereld zonder datasilo's en de mogelijkheid om hun first-party data naadloos te mobiliseren met data van derden om zakelijke inzichten te verbeteren die gebaseerd zijn op feiten."

Partners