25-05-2022

Tableau Cloud biedt geautomatiseerd inzicht en AI-gestuurde Data Stories

Deel dit bericht

Salesforce introduceert Tableau Cloud, de eenvoudigste manier voor gebruikers om de volledige waarde van Tableau op bedrijfsschaal te benutten. Het aanbod is de volgende generatie van wat voorheen bekend stond als Tableau Online. Tableau Cloud bevat nieuwe innovaties om de productiviteit te stimuleren door intelligente, krachtige en gebruiksvriendelijke analytische tools te leveren waarmee iedereen inzichten kan blootleggen en met vertrouwen data-gedreven beslissingen kan nemen. Tableau is een integraal onderdeel van de Salesforce Customer 360 en stelt klanten in staat om bruikbare inzichten te verkrijgen uit al hun vertrouwde data.

Tableau maakt gebruik van mogelijkheden op het gebied van natuurlijke taal en augmented analytics om iedereen te helpen om met data zinvolle beslissingen te nemen. Data Stories voegt geautomatiseerde uitleg in gewone taal toe aan Tableau-dashboards op schaal, zodat klanten data sneller begrijpen en ermee kunnen werken. Door de analyse, opbouw en communicatie van inzichten uit data te automatiseren in een modern, eenvoudig te begrijpen verhaal formaat, is het niet meer nodig om dashboards herhaaldelijk uit te leggen, worden data toegankelijker voor zakelijke gebruikers en wordt het gebruik van analytics binnen de gehele onderneming verhoogd.

Tableau breidt ook het aanbod aan Accelerators en de mogelijkheden van de Tableau Exchange uit, een vertrouwde hub van aanbiedingen die het Tableau-platform uitbreiden en klanten helpen sneller waarde te creƫren. Accelerators zijn kant-en-klare, aanpasbare dashboards die kunnen worden gebruikt in meerdere branches, afdelingen en bedrijfsapplicaties om snel inzichten en waarde te leveren. Tableau heeft nu meer dan 100 Accelerators op de Tableau Exchange, inclusief de Accelerators die zijn gebouwd door experts binnen het Tableau Partner Network, waardoor de unieke use cases die klanten kunnen toepassen verder worden uitgebreid.

De Tableau Exchange beschikt verder over een nieuwe in-product mogelijkheid, waardoor klanten elk aanbod van de Tableau-uitwisseling direct in het product kunnen verkennen en gebruiken zonder dat een aparte download nodig is.

Partners