19-05-2022

Pure Storage en Snowflake verbeteren toegankelijkheid tot data

Deel dit bericht

Pure Storage en Snowflake hebben een samenwerking aangekondigd om een oplossing te ontwikkelen die de toegankelijkheid van on-premises data voor wereldwijde klanten verbetert. De gezamenlijke oplossing combineert de flexibiliteit van de FlashBlade Object Store met de Snowflake Data Cloud om klanten meer controle te geven over hun in-cloud of on-premises data.

Pure Storage FlashBlade is een dynamisch, high performance bestands- en objectplatform voor moderne analyses dat realtime respons voor flexibele data biedt. Zodra de oplossing beschikbaar is, kunnen Pure- en Snowflake-klanten meerdere databronnen op Pure Storage FlashBlade analyseren met de Snowflake Data Cloud, terwijl ze hun data lokaal houden. Hierdoor kunnen bedrijven werken met data die rechtstreeks zijn opgeslagen op FlashBlade object storage met behulp van Snowflake in de cloud, waardoor het niet langer nodig is om afzonderlijke kopieën te maken van data die worden gedeeld met andere tools of workflows.

"Onze samenwerking met Snowflake om de toegankelijkheid van data te vergroten, stelt ons in staat om klanten te ontmoeten waar ze ook zijn in hun transitie naar de cloud, waardoor elke organisatie als  datagedreven bedrijf snellere resultaten kan bereiken", zegt Rob Lee, Chief Technology Officer, Pure Storage. “Onze gezamenlijke oplossing met Snowflake bevestigt onze toewijding om de manier waarop organisaties omgaan met data te vereenvoudigen om de meeste waarde te halen en zinvolle bedrijfsresultaten te behalen."
 
De oplossing gaat in public preview in de tweede helft van 2022. 

Partners