05-05-2022

NetApp benoemt Giovanna Sangiorgi tot Senior VP EMEA en LATAM

Deel dit bericht

NetApp kondigt aan dat Giovanna Sangiorgi is toegetreden tot het go-to-market leadershipteam als Senior Vice President voor de regio's EMEA en LATAM.

De aanstelling van Giovanna Sangiorgi sluit aan bij de ambitie om de verkooporganisatie te blijven ontwikkelen om zo de cloudgedreven groei te versnellen. Met Sangiorgi aan het hoofd van de salesteams in EMEA en Latijns-Amerika wil NetApp in deze regio’s consistentie en eenvoud stimuleren, markten en segmenten agressiever benaderen, klanten werven en samenwerken met partners.

Giovanna Sangiorgi gelooft in een integere benadering van zaken doen, met wederzijds respect, nieuwsgierigheid en innovatie, en dat haar voortdurende focus, passie en vastberadenheid haar lange en succesvolle staat van dienst mogelijk hebben gemaakt. Ze maakte carrière vanaf 1992 bij Oracle in een breed scala van functies in de verkoop, consulting en financiën. Ze zat ook in de uitvoerende stuurgroep die diversiteit en inclusiviteit op alle niveaus binnen Oracle stimuleerde, en ze stelt dezelfde waarde centraal in haar nieuwe functie bij NetApp.

Giovanna behaalde een graad in IT-wetenschappen aan de universiteit van Modena en werkt vanuit Rome, Italië. Ze rapporteert rechtstreeks aan NetApp President César Cernuda.

Company:

Cloud, Channel

Partners