04-05-2022

Dell Technologies en Snowflake vereenvoudigen toegang tot data

Deel dit bericht

Dell Technologies en Snowflake slaan de handen ineen om gegevens van het enterprise storage portfolio van Dell te koppelen aan de Data Cloud van Snowflake. Als eerste in haar soort zal deze samenwerking de klanten meer flexibiliteit bieden in multicloudomgevingen en hen helpen om te voldoen aan eisen inzake gegevenssoevereiniteit en het eenvoudig omzetten van gegevens in inzichten.

Wanneer de koppeling beschikbaar is, zullen klanten van Dell en Snowflake gegevens die on-premises zijn opgeslagen op objectstorage van Dell kunnen gebruiken met de Data Cloud van Snowflake, terwijl ze hun gegevens lokaal blijven bewaren of probleemloos kopiëren naar public clouds. De bedrijven zullen in de tweede helft van 2022 streven naar productintegraties en gezamenlijke go-to-marketinspanningen.

“Als marktleider in data storage biedt Dell Technologies klanten de tools die nodig zijn om inzichten uit hun gegevens te halen, ongeacht waar die zich bevinden”, zegt Jeff Boudreau, voorzitter van de Dell Technologies Infrastructure Solutions Group. “Met de eerste samenwerking in de sector tussen on-premises storagesystemen en de Data Cloud van Snowflake kunnen we het SaaS-providerecosysteem van Dell uitbreiden voor gegevensinzichten on-premises en in public clouds”.

“Snowflake's missie is om gegevens overal ter wereld te mobiliseren door organisaties in staat te stellen de interne silo's te doorbreken en gegevens te combineren om meer waarde en grondigere inzichten te ontsluiten”, zegt Christian Kleinerman, senior vicevoorzitter Producten bij Snowflake. “Dankzij deze samenwerking met Dell kunnen organisaties meer waarde halen uit hun on-premises gegevens, terwijl ze gebruikmaken van de prestaties en eenvoud van het platform van Snowflake en de krachtige samenwerkingsmogelijkheden van de Data Cloud”.

Partners