28-04-2022

Analyticstak van Trueson gaat zelfstandig verder als Orange Data

Deel dit bericht

Full Service CRM Datamanagement en BI Solution Provider Trueson wil een sterke focus op CRM houden. Daarom heeft de directie besloten dat het onderdeel Data & Analytics vanaf 27 april 2022 verdergaat als zelfstandig bedrijf Orange Data. Dit nieuwe bedrijf wordt vanaf dat moment de partner van Trueson op het gebied van Data & Analytics en zal klanten van Trueson blijven bedienen.

CFO Simon de Koning van Trueson ziet focus als cruciaal element om in de farmaceutische branche succesvol te zijn. “We kunnen onze focus veel meer vergroten als we werken als twee aparte bedrijven. Op deze manier kunnen we met Trueson blijven werken aan onze strategie om een belangrijke CRM-speler te zijn en blijven in de farmaceutische wereld. Wij wensen onze huidige collega’s Alex Ritter en Ron van Braam, de oprichters van Orange Data, heel veel succes in hun nieuwe onderneming en we kijken uit naar onze samenwerking als partners.”

Alex Ritter wordt Managing Director bij Orange Data en hij kijkt uit naar dit nieuwe oranje avontuur dat niet voor niets op Koningsdag 2022 wordt gelanceerd. “Het is voor ons ook een positieve ontwikkeling om ons nu specifiek te kunnen richten op Data & Analytics met ons nieuwe bedrijf. Ron en ik zijn allebei gepassioneerd over data. Je zou ons datafanatiekelingen kunnen noemen! Wij willen data impact laten maken en daarvoor willen we datagedreven organisaties creëren die in staat zijn om - intern en extern - een verschil te maken.”

Partners