21-04-2022

Oracle biedt Multiple-VM Autonomous Database op Exadata Cloud@Customer

Deel dit bericht

Oracle heeft de beschikbaarheid aangekondigd van Multiple-VM Autonomous Database op Oracle Exadata Cloud@Customer. Multiple-VM Autonomous Database stelt organisaties in staat om geïsoleerde, zeer beschikbare Autonomous Database-instances te creëren en uit te voeren op Exadata Cloud@Customer-systemen waarop ook niet-autonome Oracle Databases worden uitgevoerd.

Dit moet gebruikers in staat stellen om kosten te verlagen door een beter gebruik van de infrastructuur en maakt het voor klanten eenvoudiger om Autonomous Database te adopteren. Multiple-VM Autonomous Database is kosteloos beschikbaar via een over-the-air update voor bestaande Exadata Cloud@Customer-klanten.

Met Multiple-VM Autonomous Database op Exadata Cloud@Customer kunnen organisaties geïsoleerde autonome database-omgevingen opzetten voor dev-test, staging en productie, die verschillende toegangsregels, quota's en beschikbaarheidsbeleid implementeren om te voldoen aan de eisen van corporate governance. Applicatieontwikkelaars hebben direct toegang tot een self-service database applicatieontwikkelingsplatform dat moderne datatypes, workloads en ontwikkelstijlen ondersteunt. Bovendien helpt Multiple-VM Autonomous Database de productiviteit van ontwikkelaars te verbeteren door een private database as-a-service omgeving te creëren met auto-tuning, auto-scaling en auto-management mogelijkheden die de hoeveelheid tijd en moeite verminderen die nodig is om data-gedreven applicaties te leveren.

Partners