11-04-2022

InterSystems biedt smart data fabric voor financiële dienstverlening

Deel dit bericht

InterSystems heeft een nieuwe suite van oplossingen voor de financiëe dienstverlening aangekondigd om bedrijven in staat te stellen wendbaarder te worden, snellere, beter geïnformeerde beslissingen te nemen en beter in te spelen op de veranderende verwachtingen van klanten.

De oplossingen komen tegemoet aan de uiteenlopende behoeften van de verschillende doelgroepen binnen het ecosysteem van de financiële dienstverlening, waaronder grote en middelgrote financiële dienstverleningsorganisaties, softwareleveranciers en fintechs.

De Business 360-, Customer 360-, Institutional Client 360- en Cloud Fintech Gateway-oplossingen maken gebruik van next-generation datamanagementtechnologie en een nieuwe architecturale aanpak. Deze smart data fabric biedt een overkoepelende laag die op verzoek informatie uit bronsystemen ontsluit en harmoniseert en een reeks analysemogelijkheden en selfservice-mogelijkheden voor zakelijke gebruikers biedt.

De oplossingen bieden organisaties in de financiële dienstverlening een realtime, consistent beeld van de informatie uit gedistribueerde interne en externe bronnen, waaronder realtime streaming data. Ze zijn ideaal voor complexe dataomgevingen en helpen de beperkingen, complexiteit en vertragingen weg te nemen die gepaard gaan met eerdere benaderingen zoals data lakes en warehouses, waardoor financiële dienstverleners snellere, beter geïnformeerde zakelijke beslissingen kunnen nemen.

Elke oplossing biedt organisaties in de financiële dienstverlening een reeks verschillende mogelijkheden die zijn afgestemd op hun specifieke behoeften, zodat ze belangrijke voordelen kunnen ontsluiten:
- InterSystems Business 360 stelt bedrijfsleiders en hun teams in staat om optimaal te profiteren van een actueel en nauwkeurig 360-gradenbeeld van bedrijfsgegevens, wat een breed scala aan voordelen oplevert, waaronder verbeterde beslissingsondersteuning, betere compliance, sterker risicobeheer, hogere inkomstengeneratie, verbeterde operationele veerkracht en versnelde innovatie.
- InterSystems Customer 360 stelt financiële dienstverleners in staat om een uitgebreid, actueel en nauwkeurig 360-graden beeld van hun klanten te creëren en te onderhouden, met als resultaat een verbeterde klantervaring, hogere inkomsten, minder opzeggingen en een hogere operationele efficiëntie.
- InterSystems Institutional Client 360 stelt beleggingsbeheerorganisaties in staat om een holistisch beeld van hun institutionele klanten te krijgen, zodat ze de cruciale inzichten verkrijgen die nodig zijn om meer impactvolle strategieën te creëren en uit te voeren, de inkomsten te verhogen en uitstekende niveaus van klantenservice te leveren.
- Cloud Fintech Gateway biedt een dynamische real-time data gateway die cloudgebaseerde Fintech applicaties en diensten verbindt met bestaande on-premise applicaties en data stores van organisaties.

Meer informatie: InterSystems

Partners