12-04-2022

Hitachi Vantara verbetert Lumada DataOps-mogelijkheden

Deel dit bericht

Hitachi Vantara introduceert nieuwe Lumada DataOps-mogelijkheden voor geautomatiseerde, AI-gestuurde data-operaties voor alle enterprise-klanten en Lumada Industrial DataOps. De toevoegingen aan het Lumada DataOps-portfolio stellen organisaties in staat om een naadloze data fabric te creëren, bestuurd door een verbeterde data catalog voor geautomatiseerde datakwaliteitsverbeteringen en governance.

Met de updates voor Data Integratie op basis van Pentaho-technologie kunnen klanten de tijd en complexiteit verminderen bij het ontdekken, openen, voorbereiden en mixen van data uit meerdere databronnen en locaties. Het nieuwe Lumada Industrial DataOps-portfolio omvat IoT-analysemodellen voor industriële omgevingen die IT- en OT-gegevens naadloos samenvoegen om transformationele bedrijfsinzichten te ontsluiten.

De updates van Lumada DataOps omvatten:
- Data Catalog - Versnelt bedrijfsinzichten met Data Catalog v7.0 met behulp van vertrouwde data gebouwd op IO-Tahoe-technologie, inclusief een krachtige nieuwe gebruikersinterface, datakwaliteit en Collibra-connectiviteit.
- Data Integratie - Integreert data in de hybride cloud met Pentaho v9.3 door flexibele cloud deployment en nieuwe connectors voor cloud data stores zoals Snowflake, MongoDB Atlas, Teradata, Elastic Search7.x en IBM MQ 9.2.

Convergentie van IT- en OT-gegevens voor digitale industriële activiteiten
Het nieuwe Lumada Industrial DataOps-portfolio van Hitachi Vantara maakt real-time inzichten en uitkomsten mogelijk die kritieke operaties beter voorspelbaar en beheersbaar maken. Het versnelt de convergentie van IT- en OT-gegevens door een datastructuur te bouwen voor analytische oplossingen van edge tot multi-cloud. Lumada Industrial DataOps IIoT-software automatiseert de levering van datapijplijnen tussen OT- en IT-bronnen en voedt industriële AI- en ML-modellen voor voorspellend onderhoud en operationele optimalisatie.
De mogelijkheden van het Lumada Industrial DataOps-portfolio omvatten:
- IIoT Core - Versnelt en schaal de inzet van operatietoepassingen met een compleet IIoT-dataplatform, inclusief Core, Gateway, Digital Twins, en Machine Learning Services.
- IIoT Analytics - Vereenvoudigt de creatie van AI- en ML-oplossingen via toolkits die de levering vereenvoudigen door middel van verpakte Digital Twins met voorgetrainde ML-modellen.

Pentaho 9.3 komrt algemeen beschikbaar in mei 2022.

Partners