28-03-2022

DataRobot kondigt AI Cloud 8.0 aan

Deel dit bericht

DataRobot heeft AI Cloud 8.0 aangekondigd, dat is ontworpen om beter te navigeren door onvoorspelbare gebeurtenissen en marktomstandigheden. Het biedt de mogelijkheid om machine learning-modellen voortdurend te optimaliseren en verbinding te maken met een scala aan data.

Met AI Cloud 8.0 biedt onder andere:
- Voorspellende AI-apps. DataRobot's AI App Builder is uitgebreid met ondersteuning voor Automated Time Series. Recente Automated Time Series-innovaties, waaronder voorspellingsuitleg en gesegmenteerde modellering, kunnen volledig tot leven worden gebracht in een no-code-omgeving waarin AI-toepassingen snel kunnen worden gebouwd.
- Voortdurende optimalisatie. De Continuous AI-mogelijkheden van DataRobot zijn beschikbaar in on-premises omgevingen en op publieke cloudplatforms. Continuous AI past zich automatisch aan en beveelt het beste model aan voor het voorspellen van een gewenste bedrijfsuitkomst op basis van historische gegevens en huidige omstandigheden.
- Best in class connectiviteit en partnerecosysteem. Nieuwe integraties met Microsoft Active Directory en Scoring Code voor Snowflake breiden de bibliotheek van DataRobot uit met koppelingen naar gegevensbronnen, gegevensindelingen en bedrijfsapplicaties.

DataRobot AI Cloud 8.0 is per direct beschikbaar in een multi-cloudarchitectuur.

Partners