Chris Bradley presenteert driedaagse cursus Data Management Fundamentals

Deel dit bericht

Chris Bradley behandelt in deze driedaagse cursus alle Information Management disciplines zoals gedefinieerd in de DAMA body of knowledge (DMBoK v2.0), inclusief de 'nieuwe' discipline van Data Integratie geïntroduceerd in DMBoK 2. Deze cursus biedt u de kennis, methoden en technieken die nodig zijn om informatie management oplossingen te analyseren, te vervolmaken en te implementeren binnen uw organisatie. Het geeft een solide basis in alle verschillende disciplines van Data Management. Optioneel kunt u een CDMP proef-examen en Examinatie na afloop afleggen.

De DAMA DMBoK2 beschrijft elf disciplines van Data Management, waarbij Data Governance centraal staat. Nu het cruciale belang van Data Management steeds meer wordt ingezien, willen organisaties en informatieprofessionals hun medewerkers ook een internationaal erkende professionele kwalificatie kunnen meegeven. De Certified Data Management Professional-kwalificatie biedt een traject voor het inleidende niveau (Associate) tot en met hogere kwalificatieniveaus. Centraal hierbij staat het Data Management Fundamentals examen, waar deze cursus de deelnemers op voorbereidt.

Deze cursus vindt plaats op 30 mei t/m 1 juni 2022 a.s. in het Van der Valk Hotel Utrecht en is bedoeld voor BI- en analytics-specialisten, data governance-professionals, data & business analysts, data-architecten, data- en IT-consultants en IT-professionals en business managers.

Christopher Bradley is VP Professional Development voor DAMA-International, de inaugurele Fellow van DAMA, voormalig voorzitter van DAMA UK. Hij is auteur van de DMBoK 2.0 en auteur en examinator voor professionele certificeringen. Bradley werkt al ruim veertig jaar in de voorhoede van het Informatie Management veld, voor internationale organisaties in Informatie Management Strategie, Data Governance, Datakwaliteit, Information Assurance, Master Data Management, Metadata Management, Datawarehousing en Business Intelligence.

Meer informatie en aanmelding: www.adeptevents.nl/dmf

Partners