John O'Brien presenteert middagseminar DataOps for better and faster analytics

Deel dit bericht

Het adopteren van de DataOps-methodologie helpt agile teams om data en analytics sneller en beter beheersbaar te leveren in moderne data-infrastructuur en ecosystemen. DataOps is van cruciaal belang voor bedrijven om veerkrachtig te worden met het leveren van data en analytics in een vluchtige en onzekere wereldwijde bedrijfsomgeving.

DataOps gaat verder dan DevOps voor continue implementaties en maakt gebruik van principes uit andere disciplines om data-engineering en -management te evolueren. John O'Brien behandelt in een middagseminar op welke principes en technologieën u zich in eerste instantie moet richten. Hoe DataOps te gebruiken om ontwikkeling en de inzet van analytics te versnellen. Hoe continu data pipelines te engineeren, implementeren en operationaliseren met automatisering en monitoring.

Dit online seminar vindt plaats op 7 april a.s. en is bedoeld voor data architects, cloud architects, data engineers, BI/DW developers, data management en data governance professionals. Deze halve dag online is aansluitend op het congres Datawarehousing & BI Summit waar John O'Brien een presentatie geeft. U kunt zich voor dit seminar apart aanmelden via deze pagina of, met korting, in combinatie met het congres via het registratieformulier van het congres.

John O'Brien is CEO en Principal Advisor bij Radiant Advisors. Met 30 jaar ervaring in het leveren van waarde door middel van data-strategie, architecturen en analyse heeft hij een uniek perspectief dat voortkomt uit belangrijke rollen als een beoefenaar, consultant en vendor CTO in de data-analyse-industrie. Als erkend thought leader publiceert hij al meer dan 15 jaar artikelen, geeft hij les en presenteert hij op conferenties in Noord-Amerika en Europa.

Meer informatie en aanmelding: www.adeptevents.nl/dop

Partners