21-03-2022

Tableau erkent best presterende partners met 2021 EMEA Partner Awards

Deel dit bericht

Tableau, analyseplatform dat deel uitmaakt van Salesforce, heeft de winnaars van de 2021 Global Partner Awards bekend gemaakt.

Het Tableau Partner Network is een ecosysteem met een focus op data analytics dat is ontworpen om te voldoen aan veranderende klantbehoeften en om in samenwerking met partners uitzonderlijke klantervaringen te bieden. Meer dan 1.300 partners hebben zich aangesloten bij Reseller-, Services- en/of Technology-tracks. Al deze partners delen een toewijding om uitdagingen op het gebied van klantendata-analyse op te lossen en om met data en analytics zakelijke meerwaarde te bieden.

Elk jaar erkennen de EMEA Partner Awards van Tableau belangrijke prestaties van partners over de hele wereld op basis van nominaties door Tableau's veldteams. (Bezoek de Tableau-blog voor meer informatie over de Tableau Partner Awards 2021, inclusief de regionale categoriewinnaars.)

SVP Dan Pell bij Tableau EMEA is trots om partners te presenteren, “die er alles aan deden om ons te ondersteunen bij het realiseren van onze missie. Namelijk om mensen en bedrijven te helpen om data te visualiseren en te begrijpen. Onze technologiepartners hebben bijvoorbeeld dataconnectoren, dashboarduitbreidingen, geïntegreerde oplossingen en andere complementaire technologieën gebouwd om de Tableau-ervaring van klanten te verbeteren.
Onze partners zijn gespecialiseerd in het helpen van klanten om het meeste uit hun data te halen. Daarnaast krijgen klanten van Tableau er als onderdeel van de Tableau-community automatisch meer dan een miljoen data enthousiasten bij voor ondersteuning en om meer kennis over Tableau op te doen. Dingen veranderen snel. Met onze partners zijn we er elke stap bij om onze klanten te ondersteunen.”

EMEA-winnaars

Data for Good Award
Deze prijs gaat naar de partner die zich heeft ingespannen om Tableau en data te gebruiken om iets goeds te doen voor de gemeenschap, crisis of een goed doel.
WINNAAR - The Information Lab UK

Better Together Awards
De Better Together Award erkent verschillende partners in ons ecosysteem die nauw hebben samengewerkt om een klantgerichte oplossing te leveren.
WINNAAR - Softcat + AWS

The Rising Star Award
De Rising Star-prijs wordt uitgereikt aan een nieuwe Tableau-partner die in de afgelopen 2 jaar een aanzienlijke groei van hun Tableau-praktijk heeft laten zien - door het behalen van inkomsten, het sluiten van omzet en een toenemend aantal Tableau-gecertificeerde resources.
WINNAAR - Keyrus Zuid-Afrika

Prijs voor de meest impactvolle oplossing
De prijs voor de meest impactvolle oplossing wordt uitgereikt om een specifieke use-case te erkennen die een zakelijk probleem oplost met bewezen, tastbare impact op de klant.
WINNAAR - Deloitte UK

De Regional Partner of the Year Awards worden toegekend aan partners die in FY21 een bewezen omzet en groei hebben gerealiseerd.

UKI-partner van het jaar
WINNAAR - Softcat

SEMEA-partner van het jaar
WINNAAR - Myrdal

North-partner van het jaar
WINNAAR - Inviso door Devoteam

EMEA-reseller van het jaar
De Reseller Partner of the Year wordt uitgereikt aan de partner die in FY22 omzet heeft behaald met een aanzienlijke groei, nieuwe klanten heeft toegevoegd en een sterk klantvernieuwingspercentage heeft gerealiseerd.
WINNAAR - Softcat

Servicepartner van het jaar
De Services Partner of the Year wordt uitgereikt aan een EMEA-partner voor het behalen en beïnvloeden van inkomsten, jaar-op-jaar groei en een toenemend aantal Tableau Solution-certificeringen.
WINNAAR - InterWorks Europa

Partners