07-03-2022

Alteryx introduceert Unified Analytics Automation Platform in de Cloud

Deel dit bericht

Alteryx kondigt de Alteryx Analytics Cloud aan, een end-to-end analytics automation platform via een browser toegang geeft tot inzichten, met een setup die slechts enkele minuten kost. De low-code/no-code mogelijkheden van Alteryx maken het ook gemakkelijker voor gebruikers om inzichten te extraheren om bedrijfsproblemen aan te pakken.

Volgens een onderzoek in opdracht van Alteryx door YouGov geeft slechts 12 procent van de werknemers aan resultaten te behalen door middel van self-service analytics. Het democratiseren van data analytics en ervoor zorgen dat elke werknemer toegang heeft tot inzichten zal de sleutel zijn voor bedrijven om concurrerend te blijven. Alteryx speelt in op deze marktbehoefte door Alteryx Designer Cloud, Alteryx Machine Learning, Alteryx Auto Insights en Trifacta Data Engineering Cloud te leveren in een uniforme oplossingssuite, de Alteryx Analytics Cloud.

Alteryx Designer Cloud
Designer Cloud helpt klanten om de kracht van analytics uit te breiden van data scientists, IT en data- en analytics-afdelingen naar bedrijfsgroepen. Elke gebruiker die met gegevens werkt kan Designer Cloud nu gebruiken om gegevens voor te bereiden, te combineren en uit te voeren op een zeer visuele, codevrije manier via een browser, ook op Macs. Designer Cloud is interoperabel met het Designer Desktop-product van Alteryx en gebruikers kunnen eenvoudig samenwerken en workflows delen tussen beide applicaties.

Alteryx Machine Learning
Alteryx Machine Learning is een cloud-native, geautomatiseerde modelleeroplossing die zakelijke gebruikers helpt datagestuurde beslissingen te nemen. In plaats van dat data science-experts nodig zijn om machine learning-modellen te coderen, kunnen bedrijfsanalisten nu snel modellen bouwen, valideren, itereren en verkennen met een visueel begeleide gebruikerservaring.

Alteryx Auto Insights
Alteryx Auto Insights, voorheen Hyper Anna, is een cloud-native analytics-oplossing die AI-gestuurde geautomatiseerde inzichten levert. De oplossing werkt als een menselijke analist. Het vindt verhalen, anomalie├źn en inzichten die diep in de gegevens verborgen zitten, en biedt duidelijke samenvattingen en uitleg gericht op wat belangrijk is voor de hele organisatie.

Trifacta Data Engineering Cloud
Met de toevoeging van Trifacta aan Alteryx Analytics Cloud kunnen data-engineers hun analyses nu op schaal uitvoeren en voldoen aan de vraag naar tijdige inzichten uit grote cloud-datasets.

Partners