28-02-2022

WhereScape en Datavault Builder Platinum sponsors van DW & BI Summit 2022

Deel dit bericht

WhereScape en Datavault Builder zijn Platinum sponsors van de Data Warehousing & Business Intelligence Summit die op dinsdag 29 en woensdag 30 maart 2022 in het Van der Valk Hotel Utrecht plaats vindt.

WhereScape Data Automation software versnelt het ontwerp, de bouw en documentatie van complexe data ecosystemen, en maakt een snelle, iteratieve samenwerking met de business mogelijk. De oplossing orkestreert ongelijksoortige databronnen over elk platform om nauwkeurige rapportage te produceren in minuten, niet weken. WhereScape RED genereert automatisch native code via een drag and drop GUI. WhereScape 3D modelleert, ontwerpt en prototypeert data infrastructuurprojecten met automatisering om oplevering te versnellen en kosten en risico's te verminderen.

Datavault Builder, een product van 2150 GmbH, biedt een uitgebreide oplossing voor data warehouse automatisering. De Datavault Builder omvat alle fasen en functies van DWH ontwikkeling en exploitatie. De oplossing vermindert complexiteit door vele afzonderlijke tools te vervangen door een geïntegreerde oplossing. Hiermee zijn nieuwe gegevensbronnen sneller en goedkoper te integreren.

De Datawarehousing & Business Intelligence Summit vindt plaats op dinsdag 29 en woensdag 30 maart 2022 in het Van der Valk Hotel, Utrecht. Deze negende editie van de DW & BI Summit biedt net als voorgaande jaren weer een uitgebreid tweedaags programma met lezingen door sprekers uit het Business Intelligence-vakgebied. U ontmoet bekende sprekers en thought leaders uit binnen- en buitenland. Profiteer van de kennis en ervaring van de eersterangs line-up van sprekers met o.a. Barry Devlin, John O’Brien, Donald Farmer, Lawrence Corr, Keith McCormick, Alec Sharp, Jan Henderyckx, Gabriella Obispa, Marco Brattinga, Tanja Ubert en Rick van der Lans.

Live face-to-face in Utrecht plus video stream
Adept Events annonceert het allereerste dubbel hybride congres. Op de eerste congresdag kunt u naar onze accommodatie in Utrecht komen en presenteren álle sprekers live in de zaal. De tweede dag wordt volledig virtueel waarbij alle sprekers online via een live streaming verbinding presenteren. Bovendien is de eerste congresdag in het hybride format zodat u kunt kiezen tussen deelname in de zaal in Utrecht of online via onze live video stream.

De Datawarehousing & Business Intelligence Summit wordt jaarlijks georganiseerd door Adept Events en is inhoudelijk verbonden aan BI-Platform.

Partners