28-02-2022

Informatica breidt samenwerking met Wipro uit

Deel dit bericht

Informatica heeft een uitgebreid partnerschap aangekondigd met Wipro Limited, aanbieder van informatietechnologie, consultancy en services voor bedrijfsprocessen, om digitale transformatie voor gezamenlijke klanten te stimuleren.

Met de 2.500 consultants van Wipro die zijn opgeleid in Informatica-producten en -oplossingen, waaronder Informatica's AI-gebaseerde clouddata managementplatform Intelligent Data Management Cloud (IDMC), kunnen bedrijven hun visie op een cloud-first, cloud-native en datagestuurde digitale transformatie versnellen.

Het uitgebreide partnerschap omvat de volgende gezamenlijke oplossingen:
• Geautomatiseerde cloudmodernisering: Wipro's aanpak voor het verplaatsen van klanten naar een multi-cloud wereld omvat diensten voor PowerCenter naar IICS en Informatica's Cloud Data Quality migraties, om het leveren van bedrijfswaarde voor onze gezamenlijke klanten te versnellen.
• Multi-cloud Master Data Management: Wipro's Master Data Management (MDM)-oplossing voor de productiesector, Total Customer Centricity (TCC) genaamd, is gebaseerd op Informatica's MDM-suite van oplossingen en wordt ondersteund door Wipro's meer dan 10 jaar ervaring met MDM bij Fortune 500-bedrijven. TCC beheert MDM naadloos en creëert een nauwkeurig, eenduidig en consistent 360-graden beeld van klanten.
• Geautomatiseerde data-integratie: Wipro's Next-Gen Data Integration platform automatiseert het Informatica Data integratie ontwikkelingsproces met behulp van een patroon-gebaseerde aanpak om de ontwikkelingsinspanning tot 60 procent te verminderen, terwijl de ETL kwaliteit wordt verbeterd.
• Real Time Intelligence met Analytics: Wipro's Data Operations Performance Analytics-oplossing, aangedreven door Informatica's Intelligent Data Management Cloud (IDMC)-platform, biedt real-time voorspellende inzichten in datagedreven beslissingen operations om non-compliance en omzetverlies te voorkomen.

"Wipro breidt de samenwerking met Informatica uit op een moment dat ondernemingen over de hele wereld een ongekende behoefte hebben om hun data met efficiëntie en wendbaarheid te transformeren", zegt Narayan Kamat van Wipro. "Onze expertise, in combinatie met de producten van Informatica, stelt bedrijven in staat een duidelijk, flexibel en aanpasbaar pad uit te stippelen naar hun cloud-everywhere toekomst door gebruik te maken van data en inzichten als een strategisch bedrijfsmiddel en belangrijke onderscheidende factor."

Partners