15-02-2022

Provelu en 2Foqus gaan samen verder als 2Foqus

Deel dit bericht

Provelu en 2Foqus, aanbieders in Business Intelligence oplossingen gaan samen verder als een organisatie. Beide organisaties zijn al meer dan tien jaar experts in BI-oplossingen, hebben een groeiambitie en volgden met interesse elkaars professionele ontwikkeling.   

De nieuwe organisatie gaat per 1 mei 2022 verder onder de naam 2Foqus en blijft onder het bestaande management vanuit de huidige locaties in Apeldoorn en Breda werken. Directeur Rolf Grouve van Provelu licht toe: “De ontwikkelingen in de datamarkt gaan hard. Daar willen wij bovenop blijven zitten en dat vraagt een bepaalde omvang. Wij herkenden onze gedrevenheid in 2Foqus. Qua expertise, grootte en ambitie lijken we op elkaar. Met veel enthousiasme kijk  ik uit naar de nieuwe kansen en mogelijkheden voor onze medewerkers en klanten.”  

Volgens Mikel Snijders, directeur 2Foqus, komt de samenvoeging met Provelu  precies op het goede moment. “We hebben in de nieuwe samenstelling met ruim 50 experts een landelijke dekking. Dat is een mooie basis om elkaar naar een nog hoger niveau te stuwen.” 

Partners