14-01-2022

Xebia bundelt krachten met digitaal specialist SwissQ

Deel dit bericht

IT-consultancybedrijf Xebia en digitaal specialist SwissQ bundelen hun krachten, zo maken de bedrijven bekend. De samenwerking vergroot het geografische bereik van Xebia naar Zwitserland en geeft SwissQ offshore- en nearshore-mogelijkheden. Het gezamenlijke klantenbestand van Xebia en SwissQ krijgt hiermee toegang tot meer dan 4.000 technische experts.

Het snelgroeiende Xebia breidt SwissQ’s dienstenportfolio uit met softwareontwikkelingsdiensten, DevOps- en SRE-consultancy, verbeterde data- en AI-consultancy en de samenwerking met Amazon Web Services, Microsoft Azure en Google Cloud. Het versterkt ook het trainingsaanbod van SwissQ met het uitgebreide Xebia Academy-curriculum.

SwissQ versterkt Xebia met toonaangevende activiteiten en online formats met betrekking tot Agile, productontwikkeling, DevOps en software quality. Daarnaast verbreedt het ook Xebia’s geografische voetafdruk in AI-, cloud-, DevOps- en SRE-diensten.

“Door de kracht en netwerk van SwissQ in Zwitserland te combineren met de technische expertise van Xebia, kunnen we compromisloze en complete digitale transformatiediensten en -oplossingen bieden aan onze klanten en krijgen we nieuwe kansen in de DACH-regio”, aldus Xebia CEO Andrew de la Haije.

De samenwerking tussen de twee bedrijven vergroot de capaciteit om klanten te ondersteunen en hoogwaardige oplossingen voor de DACH-markt te bouwen. Beiden verwachten dat de samenwerking zowel hun collega’s als hun gezamenlijke klanten ten goede komt, door nieuwe mogelijkheden om in gediversifieerde teams samen te werken aan verschillende diensten.

Company:

Xebia

Partners