21-12-2021

BigID introduceert Tableau Metadata Exchange App

Deel dit bericht

BigID, aanbieder in data discovery en intelligence, introduceert een data catalog integratie-app voor Tableau. Hierdoor kunnen gezamenlijke klanten meer waarde halen uit hun data.

BigID biedt Tableau-gebruikers machine learning-gebaseerde mogelijkheden voor het vinden van hoogwaardige, correcte data die databescherming en governance-strategieën vereenvoudigen. Met BigID en Tableau kunnen klanten:
- automatisch hoogwaardige data ontdekken, classificeren, catalogiseren en correleren binnen alle soorten data, gestructureerd en ongestructureerd;
- visuele aanwijzingen geven voor gegevensbronnen, databases, werkmappen, tabellen en kolommen om hoogwaardige gegevens, gegevenskwaliteit en risicoscores aan te geven;
- analytics governance verbeteren contextuele datakennis.

"Tableau heeft zich altijd ingezet om iedereen te helpen data te zien en te begrijpen," zegt Brian Matsubara, RVP, Global Technology Alliances, Tableau. "Door de integratie met BigID maken we het makkelijker om de juiste data te vertrouwen en te ontdekken om inzichten te stimuleren."

BigID sluit zich aan bij Tableau's inspanning om organisaties te helpen een datacultuur op te bouwen door hen in staat te stellen de hoogste kwaliteit data te gebruiken.

Partners