14-12-2021

Sentia en Sabaas trekken gezamenlijk op bij SAP-cloudmigraties naar AWS

Deel dit bericht

Sentia, service provider op het gebied van hybride cloud services en digital experience management, bundelt haar krachten met de cloud enabler voor SAP-workloads Sabaas om klanten te ondersteunen bij het migreren van hun SAP-omgeving naar de AWS Cloud.

Op deze manier worden klanten in staat gesteld de S/4HANA-deadline van 2027 te halen. Door de ervaring van zowel Sentia als Sabaas, gecombineerd met de flexibele en veilige AWS Cloud, kunnen klanten op een snelle en veilige manier hun bedrijfskritische ERP-systemen naar de cloud brengen.
 
Met ingang van 2027 zal de support van verschillende SAP-producten, waaronder ERP 6.0, CRM 7.0, SCM 7.0, SRM 7.0, worden stopgezet. SAP-klanten zullen daarom de overstap moeten maken naar het nieuwe SAP S/4HANA-platform. Door deze overgang te combineren met een migratie naar de cloud, wordt dit proces versneld. De uitgebreide SAP-kennis van Sabaas vergroot de kans op succesvolle cloudmigraties naar Amazon Web Services (AWS) die verzorgd worden door Sentia. De flexibiliteit van de cloud, de stabiliteit van SAP-applicaties en de inzichten in bedrijfsprocessen op basis van Digital Experience Management is een krachtige combinatie, die zeer bedrijfskritische SAP-systemen de komende jaren naar een hoger niveau te tillen.
 
AWS biedt de veiligste, meest betrouwbare en meest uitgebreide cloudinfrastructuur, evenals een bewezen aanpak die wordt ondersteund door ongeëvenaarde ervaring met het ondersteunen van SAP-klanten in de cloud. Daarnaast biedt Sabaas jarenlange kennis en ervaring rondom migraties en SAP Basis-as-a-service. Sentia maakt als managed service provider de SAP-omgeving volledig transparant met de data-analyseoplossing SAP Powerconnect. Hierdoor behoren performanceproblemen op bedrijfskritische ERP-systemen tot het verleden en is stabiliteit tijdens de migratie gewaarborgd.

Company:

Sentia, Sabaas, SAP, AWS

Partners