08-12-2021

Immuta kondigt SaaS beschikbaarheid aan

Deel dit bericht

Immuta kondigt de algemene beschikbaarheid aan van Immuta Software as a Service implementatie. Immuta SaaS, dat onlangs haar SOC 2 Type 2 certificering heeft ontvangen, stelt data teams in staat om de datatoegangscontrole te automatiseren, terwijl het niet meer nodig is om de implementatie zelf te beheren en te onderhouden.

Immuta's SaaS implementatie is een volledig beheerde cloud service en is ontworpen om databeveiliging te verbeteren door data teams in staat te stellen data te registreren van één of meerdere cloud dataplatforms en binnen enkele minuten volledig operationeel te zijn. Klanten wordt een 99,9 procent SLA uptime gegarandeerd voor de kernfunctionaliteit.

Immuta's SaaS implementatie is beschikbaar in Noord-Amerika en EMEA voor Snowflake, Databricks, Starburst, Azure Synapse, Amazon Redshift, en binnenkort voor Google BigQuery en Trino. Het omvat Immuta's volledige pakket aan mogelijkheden, waaronder: universele datacloud compatibiliteit; schaalbare, attribuut-gebaseerde toegangscontrole; dynamische beleidshandhaving en auditing; data-afscherming, anonimisering, en geavanceerde privacy-verbeterende technologieën (PET’s).

Met Immuta's SaaS implementatie kunnen gebruikers sneller dan ooit de kracht van dynamische, fijnkorrelige toegangscontrole ervaren. Uit een recent rapport van GigaOm blijkt dat Immuta's attribuutgebaseerde toegangscontrole 75 keer minder beleidswijzigingen vereist en een aanzienlijke kostenbesparing oplevert vergeleken met concurrerende oplossingen. Immuta was ook de eerste oplossing voor data access control die werd opgenomen in Snowflake Partner Connect.

Een gratis proefversie om eenvoudig te converteren naar een productie-implementatie is beschikbaar. Voor diegenen die geen gebruik kunnen maken van Immuta SaaS, biedt Immuta een volledig containergestuurde self-managed implementatie-optie waarmee klanten hun eigen cloudomgeving kunnen beheren.

Company:

Immuta

Partners