01-12-2021

Pyramid Analytics biedt nieuwe release van Decision Intelligence Platform

Deel dit bericht

Pyramid Analytics voorziet met een nieuwe release van haar Decision Intelligence Platform in een behoefte die geïdentificeerd is door technologie-industrie analisten voor Analytics en Business Intelligence oplossingen, die steeds complexere datagedreven besluitvorming in real time met behulp van Big Data ondersteunen.

Uit recent onderzoek van Gartner onder bedrijfsleiders bleek dat meer dan de helft van de respondenten (65 procent) van mening was dat de beslissingen die zij namen complexer waren dan twee jaar geleden, terwijl 53 procent aangaf dat er meer druk was om hun beslissingen te rechtvaardigen of uit te leggen.

Governed self-service die alle gebruikers in een organisatie in staat stelt te profiteren van datagestuurde besluitvorming, realtime respons op zoekopdrachten die de productiviteit van externe medewerkers niet belemmert, en een breed palet aan visualisatiemogelijkheden voor duidelijkheid en zelfexpressie zijn slechts enkele van de zaken die het Decision Intelligence Platform van Pyramid Analytics onderscheidt van legacy Business Intelligence systemen en desktop-tools met beperkte functionaliteit. Pyramid Analytics is een uniform platform voor data preparation, business analytics en data science dat de noodzaak wegneemt van meerdere tools.

Belangrijkste punten van de nieuwe release zijn:
• Slimme, intuïtieve functies brengen de kracht van AI-enabled machine learning en analytics naar alle besluitvormers.
• Nieuwe performance- en beveiligingsfuncties verhogen de productiviteit van externe medewerkers met snellere gegevenstoegang en querytijden. Aangepaste datagovernance- en compliance-instellingen die tot tienduizenden gebruikers kunnen worden opgeschaald, beschermen bedrijfsgegevens.
• Een contextuele, natuurlijke taal Explain functie maakt gebruik van AI om verkenning en experimenten te ondersteunen en zo tot diepere inzichten te komen.
• De directe query-engine PYRANA biedt toegang tot gegevens waar deze zijn opgeslagen en levert antwoorden met een snelheid die in-memory database query's niet kunnen bieden, terwijl de beveiligingsrisico's van het downloaden van gegevens naar desktops worden geëlimineerd.

Partners