30-11-2021

Informatica lanceert Cloud Data Marketplace

Deel dit bericht

Informatica heeft de Cloud Data Marketplace aangekondigd, die is ontworpen om het delen van data te verbeteren, productiviteit te verhogen en organisaties in staat te stellen beter geïnformeerde beslissingen te nemen. De Cloud Data Marketplace stelt zakelijke gebruikers in staat om te shoppen voor zowel data als AI-modellen, zodat zakelijke gebruikers minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar data, en meer tijd aan het nemen van betere beslissingen met vertrouwde data.

"AI en Analytics worden verondersteld innovatie te stimuleren, maar dat kunnen ze niet als ze een tekort aan data hebben. Data scientists en andere dataconsumenten besteden nog steeds het grootste deel van hun tijd aan het zoeken, sorteren en opschonen van gegevens. Het is duidelijk dat de praktijken uit het verleden niet zullen voldoen aan de behoeften van de toekomst", zegt David Corrigan, General Manager, Data Governance, Quality en Privacy bij Informatica. "De Cloud Data Marketplace van Informatica voorziet in deze zakelijke behoefte met een cloud-native oplossing, waarmee organisaties hun interne dataconsumenten kunnen ontmoeten waar ze zijn, met een selfservicemodel dat is afgestemd op hun behoeften en technische vaardigheidsniveau om datagestuurde beslissingen en voortdurende innovatie te stimuleren."

Met Informatica's Cloud Data Marketplace profiteren klanten van intuïtieve, geautomatiseerde datacuratie en -levering op schaal met een gebruiksvriendelijke ‘data shopping’-interface. Met de Informatica-marktplaats voor clouddata kunnen gecureerde datastructuren van elke bron worden geïntegreerd in multi- en hybride clouds, zodat op effectieve wijze kan worden voldaan aan de zakelijke behoeften van ondernemingen. De belangrijkste zakelijke voordelen die de Cloud Data Marketplace biedt aan Informatica-klanten zijn: voldoen aan de toegenomen vraag naar data met geautomatiseerde data operations; bestaande gecureerde datasets snel benutten en direct vindbaar maken; data op een veilige manier democratiseren met een dynamische overeenkomst voor het delen ervan.

De Cloud Data Marketplace is beschikbaar via op afname gebaseerde prijsstelling op de Intelligent Data Management Cloud.

Partners