Data Management Fundamentals door Chris Bradley [Live en/of Online]
(06-11-2023)

Deel dit bericht

6 t/m 8 november 2023

Praktische workshop Data Management Fundamentals door Chris Bradley - CDMP-examinatie optioneel

 

De DAMA DMBoK2 beschrijft 11 disciplines van Data Management, waarbij Data Governance centraal staat. De Certified Data Management Professional (CDMP) certificatie biedt een traject voor het inleidende niveau (Associate) tot en met hogere niveaus van kwalificatie. Deze workshop voorziet u van de kennis, methoden en technieken die nodig zijn om informatie management oplossingen te analyseren, te ontwikkelen en te implementeren binnen uw organisatie. Het geeft een solide basis in alle verschillende disciplines van Data Management. Bovendien bereidt deze cursus van Chris Bradley u voor op het CDMP Data Management Fundamentals (DMF) examen.

Keuze voor online óf op locatie

  • Wij verzorgen onze events meestal als 'hybride format' dus gewoon in de accommodatie in Utrecht of Hilversum met de geldende RIVM-richtlijnen en dan tevens voorzien van live video stream voor online deelname
  • Bij aanmelding kunt u in het registratieformulier dan aangeven waar u voor kiest
  • Indien de anderhalve meter restrictie nog geldt, is het aantal zitplaatsen in de zaal beperkt dus aarzel niet en schrijf snel in indien face-to-face de voorkeur heeft!

Workshop: Data Management Fundamentals

Spreker: Chris Bradley
Locatie: Van der Valk Hotel, Utrecht en/of Online
Organisator: Adept Events
Contact naam: Werner Schoots
Contact telefoon: +31 (0)172 742680
Contact e-mail: seminars@adeptevents.nl


Meer informatie en PDF brochure >>

Company:

Adept Events

Partners