04-11-2021

Intersystems IRIS Dataplatform biedt native ondersteuning voor Python

Deel dit bericht

InterSystems heeft aangekondigd dat haar IRIS dataplatform nu volledige native ondersteuning voor Python biedt, waardoor de kracht van deze programmeertaal voor het creëren van data-intensieve, bedrijfskritische applicaties vrijkomt.

Door Python direct in de kernel van haar dataplatform op te nemen en op de server uit te voeren, heeft het bedrijf nu de toegankelijkheid voor Python-ontwikkelaars vergroot om te profiteren van het volledige scala aan mogelijkheden van InterSystems IRIS. Dankzij native ondersteuning voor Python in het dataplatform kunnen ontwikkelaars snel van concept naar productie gaan, waarbij ze kunnen profiteren van het snelgroeiende ecosysteem van Python-ontwikkelaars en gebruik kunnen maken van honderdduizenden hoogwaardige Python-bibliotheken.

Machine learning-modellen en AI-applicaties die met Python zijn ontwikkeld, kunnen nu rechtstreeks in bedrijfsapplicaties worden geïntegreerd met InterSystems IRIS. De analyses worden direct op de data uitgevoerd in reactie op real-time gebeurtenissen voor de hoogste prestaties, terwijl het niet meer nodig is om data naar een andere omgeving te verplaatsen voor analytische verwerking - wat enorme mogelijkheden biedt voor fraudedetectie, klantpersonalisatie en eindeloze andere use cases.

Meer informatie: InterSystems

Partners