27-10-2021

Yellowbrick Data sponsort 2021 Tableau Conference

Deel dit bericht

Yellowbrick Data heeft aangekondigd dat het een on-demand sponsor is van de 2021 Tableau Conference, een wereldwijd interactief evenement. Tableau Conference is gratis en wordt wereldwijd uitgezonden van 10 tot en met 12 november met drie regionale opties (Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië-Pacific) en verwacht 80.000 inschrijvers.

In de sessie Supercharge your visual analytics: Run Tableau 100X faster with Yellowbrick zal het Yellowbrick team een demonstratie geven van de ongeëvenaarde snelheid van zijn cloud-native data warehouse dat Tableau's visual analytics platform voedt.

"Zakelijke gebruikers die op zoek zijn naar diepere, real-time inzichten uit data om veranderingen in het bedrijf te stimuleren, willen Tableau-dashboards sneller en met grotere hoeveelheden data kunnen uitvoeren", zegt Allen Holmes, vice president Strategic Business Development & Alliances bij Yellowbrick. "Als technologiepartner van Tableau voorziet Yellowbrick in deze behoeften met de onafhankelijk gevalideerde hoge prestaties, onbeperkte schaalbaarheid, beveiliging, wendbaarheid en inzetflexibiliteit van ons cloud-native datawarehouse. We zijn verheugd om deze belangrijke conferentie te sponsoren omdat het de waarde en kracht van data, visual analytics, het Tableau platform en zijn ecosysteem van partners - allemaal gericht op het oplossen van problemen en het inspireren van creativiteit met business intelligence - naar boven haalt."

Voor zakelijke gebruikers zijn de belangrijkste voordelen van Yellowbrick en Tableau het visualiseren van data in real-time en het verkrijgen van inzichten zonder data silo's. Yellowbrick's cloud-native architectuur, geoptimaliseerd voor moderne analytics, maakt volledig gebruik van een Kubernetes framework en biedt fijnkorrelige elasticiteit tussen componenten.

Doe mee met TC21 en test gratis Yellowbrick op Tableau
Het is nog niet te laat om nieuwe manieren te ontdekken om slimmer en sneller met data te werken. Registreer voor de 2021 Tableau Conferentie. Yellowbrick biedt zeven dagen lang een nieuwe gratis proefversie waarmee gebruikers met hun eigen Tableau-licentie verbinding kunnen maken met Yellowbrick, een dataset kunnen laden en data kunnen verkennen. Reserveer een proefrit op www.yellowbrick.com/tableau.

Partners