13-10-2021

ThoughtSpot krijgt Tech Cares Award van TrustRadius

Deel dit bericht

ThoughtSpot heeft een TrustRadius Tech Cares Award gewonnen. Met het uitreiken van de awards bekroond TrustRadius ieder jaar organisaties die een sterk CSR-beleid hebben en uitvoeren.  

TrustRadius is een onafhankelijk platform met beoordelingen van technologiebedrijven door gebruikers. Andere professionals kunnen de reviews gebruiken bij hun aankoopbeslissing. Voor de Tech Cares Award van TrustRadius kunnen organisaties een nominatie indienen waaruit blijkt dat zij in het betreffende jaar een uitzonderlijk CSR-beleid hebben gevoerd. Alle nominaties worden beoordeeld door de onderzoekers van TrustRadius.

ThoughtSpot won de award onder meer door het partnership met de organisatie achter ‘girls + data’ om datageletterdheid en interesse in technologie onder meisjes tussen 11-18 jaar te bevorderen. Ook introduceerde het een patent programma om innovatie en creatief denken onder medewerkers te bevorderen waarmee er meer ondernemerschap binnen de organisatie ontstaat. Verder deed het onderzoek naar diversiteit onder startups en richtte op basis hiervan task forces op voor onder meer opleiding & inclusie en communicatie & aannemen en behoud van medewerkers. Dit alles moet leiden tot een inclusieve en diverse werkomgeving en bijpassende recruitment-initiatieven.

Tags:

Analytics, Cloud

Company:

ThoughtSpot

Partners