08-10-2021

ABBYY en Blue Prism lanceren Process Intelligence-technologie

Deel dit bericht

Blue Prism en ABBYY kondigen de beschikbaarheid aan van Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline, als onderdeel van het Blue Prism automatiseringsplatform. Hiermee kunnen klanten snel de beste automatiseringskansen blootleggen uit gegevens die verspreid zijn door de hele organisatie.
 
Blue Prism Process Intelligence Powered by ABBYY Timeline is een uitbreiding van de al lang bestaande samenwerking tussen de bedrijven en levert nu een gecombineerd aanbod van de beste technologieën in deze categorie. De nieuwe, volledig geïntegreerde process- en task miningmogelijkheden werken naadloos samen met Blue Prisms eigen process capture-functie voor end-to-end, op data gebaseerde, intelligente automatisering. Klanten kunnen snel allerlei automatiseringsmogelijkheden identificeren en, op basis van verzamelde data, zogenaamde procesdefinitiedocumenten (PDD's) produceren, waardoor de ontdekking en het ontwerp van hun automatiseringen binnen enkele minuten wordt geoptimaliseerd.
 
De integratie overbrugt een kritieke kloof tussen process mining enerzijds en procesautomatisering anderzijds door eerst alle processen en taken op te nemen, vervolgens de creatie van digitale werkers te automatiseren en de resultaten bij te houden, en ten slotte te controleren of de processen worden nageleefd.
Door process en task mining naadloos te integreren en de productieautomatiseringen te monitoren, biedt Blue Prism een kortere time-to-value dan zijn concurrenten. Bestaande klanten kunnen eenvoudig meer processen ontdekken, terwijl nieuwe klanten het aankoopproces kunnen vereenvoudigen door rechtstreeks met Blue Prism samen te werken voor een compleet intelligent automatiseringsplatform. Beide leveranciers zich verbinden zich ertoe om klanten volop te ondersteunen en ervoor te zorgen dat hun technologieën optimaal op elkaar afgestemd worden om zo goed mogelijk te voldoen aan de evoluerende behoeften van gemeenschappelijke klanten.

Partners