04-10-2021

Qlik introduceert Qlik Application Automation

Deel dit bericht

Qlik kondigt het debuut aan van Qlik Application Automation, een no-code oplossing ontworpen om actie te stimuleren vanuit context-bewuste inzichten via geoptimaliseerde workflows tussen SaaS-applicaties en Qlik Cloud. De geautomatiseerde workflows die mogelijk zijn met Qlik Application Automation kunnen alerts triggeren, downstream processen oproepen en de samenwerking verbeteren waardoor de time to value wordt verkort.

Qlik Application Automation, gebaseerd op de overname van Blendr.io, helpt bij het verbeteren van Qlik's visie van Active Intelligence, waar technologie en processen onmiddellijke actie triggeren vanuit real-time, actuele en vertrouwde gegevens om de bedrijfswaarde te versnellen in de gehele supply chain van data en analytics. "De SaaS-app en de daarmee samenhangende data-explosie heeft de handmatige integratielast drastisch verhoogd, wat het vermogen van analytics- en IT-teams beperkt om te reageren op data-events met real-time inzichten en de inspanningen om Active Intelligence te bereiken ondermijnt", zegt James Fisher, Chief Product Officer van Qlik. "Met Qlik Application Automation's no-code, drag and drop aanpak voor het automatiseren van taken en data workflows tussen Qlik Cloud en honderden SaaS apps, kunnen teams eenvoudiger schaalbare verbindingen en datastromen creëren die actie afdwingen en de time to value van data door hun hele organisatie verkorten."

Qlik Application Automation - met een no-code drag-and-drop aanpak en native integratie met Qlik Cloud - creëert een naadloze verbinding tussen het Qlik-platform en SaaS-applicaties van derden. Met geautomatiseerde analyse-omgevingen, applicaties en workflows kunnen IT en data teams datagestuurde acties met contextbewuste inzichten drastisch verhogen binnen de gehele organisatie. Met herbruikbare templates van Qlik Application Automation kunnen teams consistentie garanderen en hun productiviteit verhogen voor analytics DevOps, app publishing en het leveren van inzichten uit Qlik aan samenwerkingstools zoals Slack en MS Teams.

Meer informatie: Qlik

Partners