04-10-2021

TIBCO verenigt data op intelligente wijze met een agile datastructuur

Deel dit bericht

TIBCO ontsluit het potentieel van realtime data om sneller en slimmere beslissingen te nemen en helpt klanten de meest complexe datagedreven uitdagingen op te lossen. Het bedrijf kondigt een evolutie aan in verbetering van datakwaliteit in de nieuwe TIBCO DQ-productfamilie, samen met belangrijke verbeteringen aan TIBCO Data Virtualization en TIBCO EBX binnen het Unify-portfolio. Met deze aankondigingen komt TIBCO tegemoet aan de uitdagingen van bedrijven op het gebied van databeheer. Hiermee kunnen bedrijven een flexibele datafabric samenstellen op elk cloudplatform, die niet beperkt wordt door silodata.

TIBCO DQ wordt de nieuwe productfamilie voor datakwaliteit en verbetert de huidige mogelijkheden die beschikbaar zijn in de hele TIBCO-datastructuur aanzienlijk, met ingebouwde kunstmatige intelligentie en machine learning om kwaliteitsdetectie, -monitoring en anomaly-resolution te automatiseren. Dankzij de monitoringmogelijkheden houden data-engineers toezicht op de datakwaliteit in alle bronnen. Ook ondersteunt het geautomatiseerde remediation en volledig gecontroleerde workflows gericht op business users. Cloud-native containerondersteuning en SaaS-oplossingen helpen klanten bij het implementeren van datakwaliteit in elke public cloud, private cloud of on-premises.

De verbetering aan het portfolio omvat ook TIBCO EBX productiviteitinnovaties, waaronder low-code scripting en een gestroomlijnde configuratie, slimme match en samenvoeging van gegevensprocessen, en uitgebreide integratie met nieuwe development-API's. De breedte van ondersteunde use-cases wordt nu uitgebreid met een nieuwe data processing engine, die de snelle verwerking van grote datavolumes ondersteunt.

TIBCO Data Virtualization upgrades maken gevirtualiseerde gegevens gemakkelijker toegankelijk in de cloud en on-premises. Met één muisklik zoeken in de gevirtualiseerde data catalog kan elke zakelijke gebruiker gegevens in enkele seconden ontdekken en openen. Bovendien stelt de nieuwe TIBCO Data Virtualization-workbench citizen data engineers in staat om data voor te bereiden en te transformeren met een flexibele, webgebaseerde, low-code gebruikerservaring.

Partners