20-09-2021

DataRobot lanceert AI Cloud-platform

Deel dit bericht

DataRobot introduceert DataRobot AI Cloud, een platform waarmee organisaties AI-oplossingen sneller naar productie kunnen brengen. Het geïntegreerde end-to-end platform biedt functies en mogelijkheden om gemakkelijk AI-gebaseerde applicaties te bouwen die belangrijke zakelijke inzichten leveren waarmee iedere medewerker sneller, betere beslissingen kan nemen.   

DataRobot AI Cloud speelt in op de belangrijkste uitdagingen en kansen waar bedrijven mee te maken hebben. Met verbeterde mogelijkheden voor samenwerking en continue optimalisatie in de gehele AI-levenscyclus, brengt het platform verschillende typen data en gebruikers samen van ervaren data scientists tot IT-beheerders en business analisten. Als multi-cloud platform stelt DataRobot AI Cloud organisaties in staat om iedere combinatie van publieke clouds, datacenters of edge-locaties in te zetten inclusief governance om activiteiten te beschermen en beveiligen.

Het DataRobot AI Cloud bevat functies en mogelijkheden om binnen één platform AI op grote schaal in productie te beheren en AI-gedreven beslissingen te faciliteren voor alle bedrijfstakken. Het platform van DataRobot maakt AI toegankelijk voor eerstelijnsmedewerkers om betere beslissingen te nemen. Daarvoor biedt het onder meer vooraf gebouwde use cases zodat men sneller aan de slag kan met de meest populaire AI use cases.

Ook kunnen gebruikers met het DataRobot AI Cloud-platform voorspellingen automatiseren en schalen met Decision Intelligence Flows. Verder zijn er krachtige nieuwe tools voor ‘code first’ data science experts inclusief composable ML, verbeterde cloud-hosted notebooks, en code-centric data pipelines. Daarnaast levert DataRobot continue AI- en bias-monitoring voor ML-operators om de modelprestaties na implementatie te optimaliseren en eerlijke en onbevooroordeelde modellen te garanderen.

Partners