14-09-2021

SAS presenteert Curiosity2Day

Deel dit bericht

Op 7 oktober organiseert SAS met Curiosity2Day haar jaarlijkse evenement met als thema 'Innoveren voor een duurzamere en betere wereld'. Tijdens Curiosity2Day laten we zien hoe we met AI de wereld een stukje beter kunnen maken. Met de juiste vragen en de juiste analytics kunnen we data omzetten in antwoorden voor een veiligere, gezondere en betere wereld.

Er komen verschillende sprekers aan het woord over de mogelijkheden die analytics en AI bieden om meer waarde uit data te halen, meer te leren en meer te bereiken, ongeacht de branche waar ze in zitten. Of het nu om een financiële instelling gaat die robuust risicobeheer nodig heeft, een overheidsorganisatie die de openbare veiligheid moet garanderen, een organisatie in de gezondheidszorg die de patiëntenzorg wil verbeteren, een fabricant die zijn productie wil optimaliseren, of een retailer die beter wil kunnen inspelen op zijn klanten. AI biedt de mogelijkheden!

Laat je op 7 oktober tijdens SAS Curiosity2Day inspireren over hoe organisaties analytics en AI kunnen inzetten voor een betere wereld. We bieden een 90 minuten durend online programma. In korte inspiratiesessies en interviews vertellen internationale topsprekers en klanten uit verschillende sectoren - waaronder sport, financieel en gezondheidszorg - hoe zij ‘curiosity’ omzetten in innovatie en innovatie in de praktijk brengen.

Bekijk hier het volledige programma

Company:

SAS

Partners