24-08-2021

Infor kondigt ondersteuning aan voor AWS for Health

Deel dit bericht

Infor kondigt ondersteuning aan voor het AWS for Health-initiatief van Amazon Web Services. Deze ondersteuning moet meer efficiëntie en transparantie geven aan operationele processen van gezondheidszorgorganisaties. Hierdoor zijn deze organisaties in staat om sneller te reageren op onvoorziene omstandigheden wat resulteert in lagere kosten en verbeterde patiëntenzorg. De samenwerking met AWS laat de focus van Infor op de gezondheidszorgindustrie zien en versterkt het cloudaanbod aan zijn klanten via AWS platform.

AWS for Health is een initiatief met diensten en oplossingen van AWS en partners van AWS. Het platform is speciaal ontwikkeld voor klanten uit de gezondheidszorg zodat zij de juiste tools en partners voor de belangrijkste processen in de gezondheidszorg kunnen selecteren. AWS for Health beschikt over een team van AWS-sector-specialisten voor de gezondheidszorg en een AWS Professional Services-team.

Het Infor-portfolio bevat oplossingen op basis van AWS, zoals Infor CloudSuite Healthcare en Infor Cloverleaf Cloud. Deze oplossingen helpen organisaties in de gezondheidszorg om operationele efficiëntie en klinische integratie te creëren met behulp van data en geavanceerde technologie. Infor maakt gebruik van de wereldwijde AWS-infrastructuur waardoor klanten profiteren van de beveiliging, flexibiliteit, expertise en schaalvoordelen van de AWS-cloud. Door deze samenwerking wil Infor zorgorganisaties de benodigde slagkracht in innovatie bieden, zodat zij voorop kunnen blijven lopen in een steeds complexere omgeving.

Het Infor Healthcare operations-platform biedt ziekenhuizen en zorginstellingen een klinisch geïntegreerde oplossing die met de tijd meegroeit. Infor zorgt voor efficiëntere zorg van hoge kwaliteit door informatie-uitwisseling tussen elektronische patiëntendossiers (EPD) en enterprise resource planning (ERP) te optimaliseren. Deze oplossingen maken gebruik van patiëntgerichte functionaliteit in combinatie met analyses van gegevens.

Tags:

eHealth, Cloud, Zorg

Company:

Infor, AWS

Partners