23-08-2021

Toucan Toco maakt inzichten uit clouddata beschikbaar via AWS Marketplace

Deel dit bericht

Data storytelling-pionier Toucan Toco maakt haar cloudgebaseerde analyseplatform nu ook beschikbaar via de Amazon Web Services Marketplace. Hierdoor kunnen bedrijven de oplossing eenvoudig vinden, testen, kopen en implementeren. Door de beschikbaarheid van Toucan Toco in de AWS Marketplace kunnen organisaties gemakkelijker profiteren van de kracht van data storytelling en gebruik maken van waardevolle inzichten uit data.

De AWS Marketplace zorgt ervoor dat organisaties eenvoudig toegang krijgen tot cloud-diensten zoals Toucan Toco en maakt het gemakkelijk deze af te rekenen. Met Toucan Toco krijgen niet-technische gebruikers toegang tot duidelijke, interessante , gecontextualiseerde inzichten uit data zonder dat er complexe configuratie of training nodig is.

Toucan Toco helpt klanten het meeste uit hun data-investeringen te halen dankzij een veelzijdige, snelle en aanpasbare integratie die live dataverbinding met alle databronnen mogelijk maakt. Klanten profiteren ook van gestroomlijnde mogelijkheden voor dataverwerking, opschonen en transformatie, dankzij Toucan Toco’s ingebouwde, open-source no-code Visual Query Builder. Gebruikers krijgen volledig inzicht in alle databases en databronnen voor hun BI-dashboards en visualisaties, terwijl de kwaliteit en veiligheid van geïntegreerde data gewaarborgd blijft.

Meer productiviteit dankzij data-intelligentie
Organisaties die gebruikmaken van het AWS cloud-platform kunnen het BI-platform van Toucan Toco snel benutten om krachtige dashboards en uitgebreide datarapportages te ontwerpen en delen. Daarbij is het niet nodig technische vaardigheden op het gebied van database-architectuur in huis te hebben. Dit resulteert in organisatiebrede toegevoegde waarde, waarbij data-intelligentie zorgt voor meer productiviteit en minder benodigde IT DevOps-middelen die ingezet kunnen worden voor andere projecten.

Ook stelt de oplossing van Toucan Toco SaaS-providers in staat snel analyses in hun producten te integreren, wat zorgt voor een betere gebruikservaring en een hogere klanttevredenheid. Zij kunnen gemakkelijk een volledig geïntegreerde dashboard-oplossing ontwikkelen die belangrijke inzichten ontsluit voor hun zakelijke gebruikers, zonder dat er dure interne middelen nodig zijn om het project te starten of te beheren.

Partners