12-08-2021

TIBCO uitgeroepen tot Overall Leader in Dresner-rapport 2021

Deel dit bericht

TIBCO heeft aangekondigd dat het is erkend als overall Leader in Vendor Credibility in Dresner Advisory Service's 2021 Wisdom of Crowds Business Intelligence Market Study. Dit is het vijfde opeenvolgende rapport waarin TIBCO een leider wordt genoemd. Bovendien werd TIBCO als 'best in class' genoemd voor de robuustheid en verfijning van haar technologie, en kreeg het een perfecte aanbevelingsscore.

"De Wisdom of Crowds marktstudie van dit jaar toont over de hele linie baanbrekende verbeteringen voor TIBCO in alle onderzoeksmaatregelen. Om opnieuw door Dresner als Leader in de kijker te worden gezet, is een bevestiging van het werk dat onze teams doen om een boeiende klantenervaring te bieden en innovatie binnen ons partnernetwerk te stimuleren," zegt Michael O'Connell, chief analytics officer bij TIBCO. "Onze klanten zien duidelijk een enorme waarde in onze producten en technologieën, en in de breedte van onze expertise om hun reis naar duurzame innovatie te ondersteunen."

De twaalfde editie van de Wisdom of Crowds Business Intelligence Market Study is gebaseerd op een meetsysteem van de prestaties van leveranciers aan de hand van 33 criteria, waarbij de prestaties, marktgeschiktheid en leveringscapaciteit van 26 leveranciers worden geëvalueerd. De Dresner-studie omvat input van duizenden gebruikers van grote en kleine bedrijven, uit alle functionele gebieden en verticale markten wereldwijd. Dit jaar noemde Dresner TIBCO boven de algemene steekproef en noemde het een Technology Leader in zijn Customer Experience Model en een Overall Leader in zijn Vendor Credibility Model.

TIBCO's focus op het leveren van een allesomvattende Hyperconverged Analytics-ervaring is een speerpunt in de behoefte om real-time analytics te democratiseren, door het leveren van agile beslissingsmodellen. Dit wordt aangedreven door visuele data science workflows die snel gestructureerde, ongestructureerde en streaming data onderzoeken om de weg te effenen voor aanpasbare en relevante klantervaringen.

Howard Dresner, oprichter en chief research officer van Dresner Advisory Services, ziet dat steeds meer organisaties op een betrouwbare en consistente manier relevante inzichten creëren. “Hierbij wordt de basis gelegd voor processen met een gesloten circuit die zorgen voor tijdige, gecoördineerde actie. We feliciteren TIBCO met hun sterke prestaties in de marktevaluatie van dit jaar."

Partners