22-06-2021

Infor kondigt samenwerking aan met Korade

Deel dit bericht

Infor en Korade zijn een partnership aangegaan. Hetin Bunnik gevestigde Korade is gespecialiseerd in het implementeren, optimaliseren en migreren van bedrijfsprocessen voor organisaties in de Benelux. Korade gebruikt daarvoor de ERP-systemen van Infor, waaronder Infor LN en is daarmee al bijna 30 jaar aan Infor gelieerd. Dankzij dit strategisch partnership kan Korade verder investeren in het uitbreiden van de expertise in Infor's cloudoplossingportfolio.

De strategische samenwerking zorgt ervoor dat de krachtige technologie van de Infor ERP-cloudoplossingen en de ruime implementatie-expertise van Korade worden gecombineerd. Korade ondersteunt organisaties bij het optimaal gebruiken van alle versies van de Infor LN software en focust zich op het implementeren hiervan bij productiebedrijven in Nederland. Het Korade-team bestaat uit 25 ERP consultants en 10 BI Consultants die zich specialiseren in het ondersteunen van de transitie van on-premises implementaties naar de adoptie van de Infor Cloud. Daarmee biedt Korade organisaties de mogelijkheid activiteiten en middelen effectiever en kostenefficiënter te beheren.

Groeiende vraag naar cloud
“Steeds meer organisaties willen hun processen structureren om inzichten te krijgen in alle bedrijfsprocessen. Infor’s LN cloudportfolio biedt geïntegreerde en uitgebreide oplossingen voor organisaties. De combinatie van ERP en BI zorgt voor inzicht en transparantie in processen. Op basis van een KPI dashboard en workflows kunnen de juiste besluiten proactief worden genomen en is de ROI van deze Cloud oplossing eenvoudig uit te leggen”, aldus René Kamp, directeur bij Korade. “Door tot het partnerecosysteem van Infor toe te treden kunnen we bedrijven nog beter ondersteunen in hun groei dankzij een optimale transitie en implementatie naar de Infor Cloud.

Partners