16-06-2021

TIBCO verbetert Hyperconverged Analytics portfolio

Deel dit bericht

TIBCO heeft meerdere innovaties en mogelijkheden aangekondigd voor haar Predict-portfolio, waardoor de time-to-insights aanzienlijk worden versneld en slimme, schaalbare analytics voor de hele onderneming worden geleverd.

Verbeteringen aan TIBCO Spotfire, TIBCO Streaming en TIBCO Data Science zijn nu beschikbaar in één enkel platform. Deze TIBCO Hyperconverged Analytics-ervaring verhoogt de bedrijfswaarde door de tijd te verkorten van business events tot analyses, inzichten en actie. De nieuwe mogelijkheden omvatten een kader voor het uitbreiden van het visuele analysepalet met TIBCO Spotfire Mods, het oproepen van no-code data science-functionaliteit, geavanceerde streaming analytics, en een moderne, platform-agnostische benadering van ModelOps.

Spotfire 11 biedt nu embedded data science workflows, waardoor de drempel voor niet-ontwikkelaars wordt verlaagd om Python- en R-datafuncties toe te voegen aan Spotfire-analyses. Dankzij een uitbreidbaar, lichtgewicht JavaScript-framework maken Spotfire Mods low-code ontwikkeling mogelijk voor op maat gemaakte, visuele analysetoepassingen, waardoor klanten sneller kunnen innoveren. Spotfire 11 bevat ook nieuwe visualisaties van de community en een groeiende bibliotheek van Python- en R-datafuncties voor feature engineering, machine learning en geoanalyse. Deze uitbreidingen gaan rechtstreeks op in de gebruikerservaring van het Spotfire-platform en zorgen voor een rijke, interactieve ervaring.

Bijkomende updates omvatten een uitgebreide grootschalige rekenkracht voor SQL en ML-functionaliteit met TIBCO Data Science. In combinatie met de aanstaande beschikbaarheid van TIBCO ModelOps hebben klanten toegang tot vereenvoudigde model deployment en monitoring. Dit stelt organisaties in staat om duizenden statistische, machine learning- en regelgebaseerde modellen uit commerciële of open source-omgevingen te beheren, waardoor model lifecycle governance en transparantie mogelijk worden voor algoritmische beslissingen en AI-gestuurde interacties met klanten.

Het TIBCO Hyperconverged Analytics framework integreert naadloos met TIBCO's Unify productportfolio. In het bijzonder biedt TIBCO Data Virtualization gefedereerde gegevensweergaven voor TIBCO Spotfire en TIBCO Data Science met uitgebreide governance.

Partners